睇過食評見到好多人話上菜速度慢,無服務,所以都只求食物質素ok 成間舖得一個師傅兼老細加一位女士執頭執尾叫老細落單叫咗好多次都無完無反應以為佢忙緊聽唔到所以諗住轉頭先再order 點知佢做完啲嘢就問要啲咩,即係聽到啦,其實應一句,或者講聲等陣係咪咁難呢?之後問老細今日個刺身拼盤有咩刺身,佢話:random 架無得揀Errr其實我唔係想揀,只係想知有無唔食嘅野姐食物方面串燒普通,全程係咁見到佢用微波爐解凍刺身就仲未解凍,咬到有冰最好食係個玉子燒上菜速度係慢,不過廚房得一個人可以體諒仲有一份串燒等咗好耐都未到,問老細佢話無落到,但係明明我落單個陣每講一樣野都聽到佢重覆讀一次再寫落張紙但係佢話無就無啦埋單想睇下有無計到個份無落單嘅串燒諗住check 單,手寫單,一隻字都睇唔明,咁佢話幾錢就幾錢啦走咗之後自己睇返個menu 發覺佢計多咗幾十蚊想傾下計飲杯酒食少少野,唔介意上菜慢無服務可以黎試下嘅,幾闊落無限時坐得幾舒服嘅
成間舖得一個師傅兼老細加一位女士執頭執尾
Errr其實我唔係想揀,只係想知有無唔食嘅野姐

食物方面
串燒普通,全程係咁見到佢用微波爐解凍
刺身就仲未解凍,咬到有冰
最好食係個玉子燒
上菜速度係慢,不過廚房得一個人可以體諒

但係佢話無就無啦

走咗之後自己睇返個menu 發覺佢計多咗幾十蚊