餐廳啱啱外判俾新團隊經營,係開業初期,誠意想支持下,但整體體驗真係非常失望,一定唔會再去。🔸泊車安排優惠泊車最多免費2小時,同埋代客泊車係冇任何優惠。🔸餐飲選擇極少基本上冇得散叫,只可以叫套餐,選擇唔多,彈性極低,冇咩招牌或特色菜。🔸飲品選擇貧乏除咗茶、水、汽水、酒,連杯果汁都冇,真係有啲誇張。🔸食物質素令人失望唔精緻已經預咗,但連基本味道都唔合格,老實講,屋邨酒樓仲好食過佢。幾道菜都似係求其整,誠意不足。🔸設施配套唔完善冇提供兒童餐具,帶小朋友嘅家庭實在唔方便。🔸服務質素低落席間多次想搵侍應,完全搵唔到人,要打電話去前台先有人應對。叫甜品話會有糕點,最後完全冇影。🔸結賬混亂 + 主動攞貼士經理嚟埋單時連訂金單據都未搵好,仲話唔記得我哋有畀訂,訂房一定要俾訂架啦 ,經理唔會唔知哇?最後勁離譜,直接開口問貼士,勁尷尬囉,你話服務食物好都算啦,但唔係呀嗎....但費事煩啦我哋都照俾咗$500。

🔸泊車安排
優惠泊車最多免費2小時,同埋代客泊車係冇任何優惠。

🔸餐飲選擇極少

🔸飲品選擇貧乏
除咗茶、水、汽水、酒,連杯果汁都冇,真係有啲誇張。

🔸食物質素令人失望

🔸設施配套唔完善
冇提供兒童餐具,帶小朋友嘅家庭實在唔方便。

🔸服務質素低落

🔸結賬混亂 + 主動攞貼士