2018-03-23 603 瀏覽
星期日中午去到有好多人,幾乎坐滿,一見到有人食完離開就即刻坐低!但好耐都冇人黎執枱☹️ brie cheese $78依個pizza我認為係必點😍 又薄又脆的餅底上面有一層炒過的洋蔥,上面再放上3片我最愛的brie cheese。溶溶地的芝士有拉絲效果,brie本身就比較淡味,配合鹹鹹的洋蔥,好吃!而且食完都唔會太飽 ~忌廉蘑菇長通粉 (set $128)-粟米忌廉湯 -泡沫咖啡忌廉汁好濃郁,蘑菇味好重,好味過一般出面白色既忌廉汁。長通粉都幾彈牙粟米湯超濃,食到啲粟米粒粒牛肉千層麵 $98意粉同醬汁的比例唔平均,太多意粉令千層麵乾身,比較溜。食物係好味既,但環境太似快餐,所以覺得價錢有點偏貴了。如果平日黎食應該會好好多☺️

[La Palette ‘Passion’] brie cheese $78
brie  cheese

忌廉蘑菇長通粉 (set $128)
-粟米忌廉湯
-泡沫咖啡
creamy mushroom penne pasta
粟米湯超濃,食到啲粟米粒粒

牛肉千層麵 $98
beef  lasagna
意粉同醬汁的比例唔平均,太多意粉令千層麵乾身,比較溜。

brie  cheese
creamy mushroom penne pasta