2019-02-04 154 瀏覽
一向都係開觀塘區番工,平時都中意去D工廈搵下野食,依間係朋友之前食過話正,所以今次專登黎食lunch打算試下,有少少難搵,要轉個彎先見到,不過野食就幾正,夠高質!依度環境夠寬落,冇咩特別裝修,但可能我兩點先去食,冇咩人,所以坐得幾舒服。侍應岩岩落完單,轉頭好快就送左是日餐湯同蒜蓉包,湯味道幾特別,個花畫得好靚,蒜蓉包又夠香,外脆內軟,都幾好味。午餐menu都多選擇,我自己就叫左澳洲西冷扒配紅酒汁,叫左七成熟,聞落已經好香,之後再試,煮得岩岩好,夠嫩口,勁多肉汁,下次一定要encore!朋友叫左個斧頭扒,好大份,肉好厚,煎得好香加錢叫左小食同甜品,雞翼燒到金黃色,聞落香但食落一般,不過不失。另外甜品就叫左brownie,賣相幾好,味道都不錯,但糖霜多左少少。整體都幾好,特別係個西冷扒,又夠juicy,口感又夠嫩,值得推介!下次再黎!

朋友叫左個斧頭扒,好大份,肉好厚,煎得好香

午餐