呢間餐廳藏喺觀塘工廈,不過都唔算難搵入到嚟估唔到裝修又幾靚,坐得都舒服😌而且食物選擇好多,份量亦都好大,以呢個價錢嚟講真係幾抵 - 虎蝦帶子意粉: $138呢個價錢竟然有兩隻虎蝦加兩隻jumbo size帶子🥹個意粉醬有好多蕃茄同埋翠玉瓜粒,感覺健康啲👍🏻 - 海鹽Kiri芝士奶蓋白桃烏龍茶(凍): $20.0 (跟餐)跟餐可以用優惠價叫嘢飲,估唔到餐飲都可以揀奶蓋茶奶蓋唔算好濃厚,不過茶底清清地咁都幾解渴 - 黑松露燴飯伴巴馬火腿配黑醋汁: $128估唔到會有咁多塊Parma Ham😍Risotto係用左稔嘅飯,啲cream真係好濃,亦都好重黑松露味🤤而黑醋汁可以中和返啲cream嘅油膩感,估唔到黑醋汁都夾到risotto☺️ - 山政小山園【RICH】一番焙茶鮮奶(熱): $26 (跟餐)個拉花好靚😍而焙茶味都好濃👍🏻真係滿足晒視覺同味覺嘅享受😎 - 特濃開心果忌廉麻糬梳乎厘: $158開心果忌廉嘅份量,真係多到嚇親我🤣呢間餐廳真係完全冇吝嗇過用開心果去整個醬開心果忌廉每啖都有濃濃嘅開心果味😍仲配埋開心果碎,開心果控必點!👍🏻一碟有兩大塊疏乎厘pancake,唔係好有空氣感個種,但係
呢間餐廳藏喺觀塘工廈,不過都唔算難搵
入到嚟估唔到裝修又幾靚,坐得都舒服😌
而且食物選擇好多,份量亦都好大,以呢個價錢嚟講真係幾抵

- 虎蝦帶子意粉: $138
呢個價錢竟然有兩隻虎蝦加兩隻jumbo size帶子🥹
個意粉醬有好多蕃茄同埋翠玉瓜粒,感覺健康啲👍🏻

跟餐可以用優惠價叫嘢飲,估唔到餐飲都可以揀奶蓋茶
奶蓋唔算好濃厚,不過茶底清清地咁都幾解渴

- 黑松露燴飯伴巴馬火腿配黑醋汁: $128
估唔到會有咁多塊Parma Ham😍

個拉花好靚😍而焙茶味都好濃👍🏻
真係滿足晒視覺同味覺嘅享受😎

- 特濃開心果忌廉麻糬梳乎厘: $158
開心果忌廉嘅份量,真係多到嚇親我🤣
呢間餐廳真係完全冇吝嗇過用開心果去整個醬
一碟有兩大塊疏乎厘pancake,唔係好有空氣感個種,但係蛋香味好重🥚
份量真係好多,最好三至四個人share先好嗌🤰🏻

味道:🤤🤤🤤🤤🤤/5
性價比:🤤🤤🤤🤤🤤/5