餐廳: 添好運點心專門店
資訊:

2016-12-12 4176 瀏覽
今天先不談食物質素,我只簡單講一句水準一般啦,好普通同一個點心店囉!我想集中講佢哋嘅服務態度。港式地道野一向都唔係賣服務質素我都好明白,但係今日我坐低食嘢10分鐘就俾人趕走。件事係咁嘅:今日星期一,下午一點左右,唔知點解咁多人,我攞咗張飛等左今日星期一,下午一點左右,唔知點解咁多人,我攞咗張飛等左大約15到20分鐘先有位。我一個人去食下午茶,點左兩個點心,食完第一個,覺得飽飽地就打包個糯米雞,諗住坐多一陣先走,飲埋杯茶就正想準備埋單。我個口裏的食物剛咬完,其中一個店員就對我說話,"呀姐姐出面好多人啊,你食完未呀!" 我由坐低都準備叫埋單前後不到10分鐘,我等位都等左20分鐘啦,可唔可以俾少少時間我呢,我都有俾錢架唔使趕我走的!呢間野的店員要改善下待客的態度!