2017-07-01 2623 瀏覽
7月1到數碼港睇戲,在商場揀左去Delaney's 午餐。食物一般,大部分有overcooked的情況,最worst係服務態度極差,食到一肚氣,以後絕對不會再光顧。我們點了Ribs, linguine with chicken, Hawaiian pizza, sharing platter, 仲有salad 同fries做side dish.Platter 的雞翼燶到變黑色,好乾。Pizza 也是極乾,而且配料得好小。Linguine的味道是最正常。Ribs 好咸,而且也有overcooked 的情況食物一般也不是重點,最差係成間餐廳的員工服務態度超差,waitress要叫幾次先啋你。我地坐左30分鐘都冇野食,追左單3次都冇人理後來叫個好似shop manager 的人問下,佢仲話 你只是等左23分鐘,what's wrong with it? 吓?我眼見其他人坐底15分鐘未到都已經食緊野,我追單仲比人大條道理話冇問題,態度惡劣,仲不停比藉口…真係小見的惡劣餐廳走時餐廳比左個8折。其實消費者只想有個開心的用餐經驗,不是個折扣去彌補差的食物和服務。

Platter 的雞翼燶到變黑色,好乾。

Pizza 也是極乾,而且配料得好小。

Linguine的味道是最正常。
Ribs 好咸,而且也有overcooked 的情況