2020-11-19 291 瀏覽
是日過來佐敦搞啲野,整完緊係要揾個地方醫下肚,上來揾下搵下,就揾到呢間,見啲食評不錯,所以就來踩下場😌😌兩個人,叫左個拉麵set 同壽司set,另加一客燒牛🐮👅拉麵set $78揀左個牛肋拉麵,牛肋入味,唔會太淋,仲有隻糖心蛋,麵質都不錯, set仲有兩件反卷+飲品(揀熱青檸柑桔,飲完好舒服,不是一般的平價貨)壽司set由於我地唔食三文魚,就問侍應可否轉其他魚,侍應話可以,隨師傅揀轉咩魚生,我地當然冇所謂啦,因為唔係間間肯,貼心服務抵賺👏🏻👏🏻8件壽司+兩件反卷+一件手卷+兩舊蛋蛋魚生全部都好新鮮,甜蝦真係好鮮甜,貨真價實套餐仲加埋麵豉湯添$88做到呢個水準,真心超值燒🐮👅 $38一串4舊,燒得剛剛好,好香🐮味(不是so味),有口感,不痴牙,又是水準之作食完呢餐好滿足,又要繼續下午的日程了PS. 午餐免收加一總結:一定再來

兩個人,叫左個拉麵set 同壽司set,另加一客燒牛🐮👅

拉麵set $78

壽司set
8件壽司+兩件反卷+一件手卷+兩舊蛋蛋
魚生全部都好新鮮,甜蝦真係好鮮甜,貨真價實
套餐仲加埋麵豉湯添
$88做到呢個水準,真心超值

燒🐮👅 $38

食完呢餐好滿足,又要繼續下午的日程了

PS. 午餐免收加一

總結:一定再來