2005-08-15 27 瀏覽
係呢度食過都好多次,就寫下比各位食友知.齋滷味--味道適中不過濃或過淡,同埋感覺似係當日所造既,因為唔\\\'霉\\\'或\\\'硬\\\'炒麵--食過3至4款炒麵,水準平均,鐘意的芡汁不會好杰,食到最尾也不會漿住香菇炒飯--炒得好香口,可能有類似冬菜一齊炒掛,還有佢\\\炒得唔太油紅燒豆腐--係好多齋店食過豆腐,但最香豆腐味就係呢間.唔知咩魚塊--即係素肉輕輕炸過再燴,咯覺稍咸,同埋配既菜唔多,只得3~4條.雜菜粉絲煲--大約有3種唔同既菜,粉絲,少量木耳同豆腐,味道都唔錯但份量其實好少,雖然話有3種菜,但那次吃的其中一款菜只得一條,比多2條都得掛粥品--齋粥同粟米粥都食過,2款都唔錯,原來可以ORDER稀的架,我鐘意食稀的既粥點心有食過春捲,芋角,咸水角,蘿蔔糕,紅綠豆沙餅,水準都唔錯,不過試過一次快2點至叫芋角咸水角係無既,呀姐仲話唔出架喇,要食明天早的叫啦,呀還有佢\\\地既冬菇都好香冬菇味,連我唔太鐘意食既都食左2件,晚飯還有糖水送,會錢幾抵,食味又唔錯,未食過既可以試下
係呢度食過都好多次,就寫下比各位食友知.
紅燒豆腐--係好多齋店食過豆腐,但最香豆腐味就係呢間.