(非會員)
第一次去食 7點前已到達, 不用排隊就有位了.1. 炒/燒牛柳粒 - 一般, 冇特別, 冇香味2. 炸雞軟骨 - 冇咩味, 冇味諗住點下豉油啦, 豉油原來係冇味的3. 左口魚sushi - 冇味冇彈性, 唔知食緊乜4. 甜蝦sushi - 好小隻的蝦, 同上, 唔甜, 冇味, 唔知食緊乜5. 饅食sushi - 叫做正常6. 吞拿魚sushi- 紅色肉果隻, menu成塊影得好靚, 出到黎一pat野咁, 一定唔係一塊野黎7. 海膽軍艦 - 同上啦, menu幾塊疊埋影得好靚, 出到黎一又pat野咁8. 赤背刺身 - 三小塊, ok啦, 有d彈性咁, 但冇咩味9, 10. 帆立貝, 北寄貝sushi - 係好大舊, 但只係大舊, 都係冇味冇彈性, 唔知食緊乜11. 軟殼蟹手卷 - 一般, 加左一pat唔知乜醬落去, 唔知做乜, 食唔出炸蟹香味大部分sushi都有附有一篤生果醬, 本人真係唔接受, 撥得落黎既都撥走, 唔想食到呢d甜味, 但都好難幸免. -_-走既時候見到有d人係度等位, 咁既水準, 我都唔明點解會有人排隊, 唔通都係第一次黎食!?
第一次去食 7點前已到達, 不用排隊就有位了.

1. 炒/燒牛柳粒 - 一般, 冇特別, 冇香味
3. 左口魚sushi - 冇味冇彈性, 唔知食緊乜
5. 饅食sushi - 叫做正常

走既時候見到有d人係度等位, 咁既水準, 我都唔明點解會有人排隊, 唔通都係第一次黎食!????

本人好少寫食評, 覺得打咁多字逐樣講食過d乜, 有幾難食係十分麻煩, 但呢次真係忍唔住, 實在太差勁了, 這是我本人食過咁多間sushi店以來食物水準最差最差的一間!!
2010-07-26
慶祝紀念