2021-10-14
🍗Wingman🐥燒雞翼我自細鐘意食⊹⋛⋋( ՞ਊ ՞)⋌⋚⊹有無人同我一樣覺得雞翼係食極唔夠喉?一定要食5隻以上先止到條癮呢個雞翼放題就可以話係滿足到我瘋狂食雞翼嘅慾望等我仲唔約返三五知己組返個雞翼戰隊(。• ̀д•́) 人 (•̀ω•́ )咁我地本身約咗六點半嘅本身周圍都係吉枱咁我地都唔嘥時間即刻叫第一round但原來只可以按人數叫幾種口味最多五隻咁我地五個人就叫咗五隻味五隻咁啦~大家都磨拳擦掌係時候表現真正嘅實力無食返廿隻都唔好話自己食雞翼放題啦唔該┌(▀Ĺ̯▀)┐但世事總係同預料嘅有出入上菜速度不似預期(°̴̥̥̥̥̃♜°̴̥̥̥̥̃ )一定要清哂一round先俾再叫下一round再加上人都開始愈嚟愈多上菜速度超慢仲要八點交枱呢樣真係不完美要改善放題咁樣限住人叫嘢食真係無意思~雖然最後Wingman都有延遲咗半個鐘俾我地清埋叫咗啱啱上嘅雞翼但最後每人差唔多只食到12-15隻咋太少啦實在ಠ_ಠ搞到雄心壯志嘅大家都頹廢咗~雞翼質素普遍嚟講唔我地拾叫咗11款口味$178個set但最後得10款味選擇但都唔緊要最重要係味道~首先雞翼size適中唔會太大太細而口味方面我會推薦食Cali Style巴馬臣芝士蒜蓉味Honey
燒雞翼我自細鐘意食
⊹⋛⋋( ՞ਊ ՞)⋌⋚⊹
有無人同我一樣覺得雞翼係食極唔夠喉?
一定要食5隻以上先止到條癮
呢個雞翼放題就可以話係滿足到我瘋狂食雞翼嘅慾望
咁我地本身約咗六點半嘅
本身周圍都係吉枱
咁我地都唔嘥時間即刻叫第一round
但原來只可以按人數叫幾種口味最多五隻
咁我地五個人就叫咗五隻味五隻咁啦~
大家都磨拳擦掌係時候表現真正嘅實力
無食返廿隻都唔好話自己食雞翼放題啦唔該┌(▀Ĺ̯▀)┐
但世事總係同預料嘅有出入
上菜速度不似預期(°̴̥̥̥̥̃♜°̴̥̥̥̥̃ )
一定要清哂一round先俾再叫下一round
再加上人都開始愈嚟愈多
上菜速度超慢仲要八點交枱
呢樣真係不完美要改善
放題咁樣限住人叫嘢食真係無意思~
但最後每人差唔多只食到12-15隻咋太少啦實在ಠ_ಠ
搞到雄心壯志嘅大家都頹廢咗~
雞翼質素普遍嚟講唔我地拾叫咗11款口味$178個set
但最後得10款味選擇
但都唔緊要最重要係味道~
首先雞翼size適中唔會太大太細
而口味方面我會推薦食
Cali Style巴馬臣芝士蒜蓉味
Honey Wasabi日本蜂蜜芥辣味
Thai Sweet Chilli泰式甜辣醬味
HoiSin港式海鮮醬味
味道會比較出之餘仲會口有餘香
但Espresso BBQ咖啡味同Reaper死神醬味就要諗過先好食啦
咖啡味太苦同埋似喺上面就咁加咖啡粉
死神醬就辣到見到死神咁
ψ(▼へ▼メ)~→ 如果下次再去我諗我會唔食放題
應該感覺會仲抵食d同可以試多d味~