2023-12-20 1431 瀏覽
呢間餐廳非常適合大胃王,保證你一定食飽,而且唔限時,要喺香港搵一間唔限時嘅餐廳實在係太難,當晚同朋友由6點半食到10點,抱住個肚走。餐廳座位舒服,空間闊落。一入門口就係調味料區同飲料區,呢間店嘅飲料唔止只有罐裝飲品,仲有自家製飲料,好似竹蔗茅根水、蘋果雪梨茶、紅棗圓玉杞子茶,誠意十足。一開始有幾款小食,有炸蝦多士、紅糖糍粑、螺肉沙律等,可以無限添加,每度都好好食。之後再黎海鮮刺身,非常鮮甜,呢個唔可以無限添加。再之後就係雞煲,可以選辣度,雞煲裏面仲有豬皮,蜆肉,非常惹味,雞都好嫩滑,雞煲都可以無限添加。最後就係海鮮火鍋,火鍋最緊要就係湯底,湯底揀咗花膠湯,好好飲,食材都好豐富,有蠔、鮑魚、貴妃蚌、帶子、蝦蟹等,非常新鮮好味,另外仲有其他火鍋一般材料,好似蔬菜、牛肉、豬肉、餃子、丸等,海鮮同其他材料都可以無限添加。佢仲有甜品,雪糕雪條、糖水,當晚糖水係薑汁蕃薯糖水,薑汁味濃,好好飲。仲有佢哋到一個時間點仲有白酒紅酒提供。整體食物質素對得住個價錢,雖然佢嘅野食可以refill,但我哋都係食咗一轉,無加野,因為真係太飽啦!

之後再黎海鮮刺身,非常鮮甜,呢個唔可以無限添加。

最後就係海鮮火鍋火鍋最緊要就係湯底,湯底揀咗花膠湯,好好飲,食材都好豐富,有蠔、鮑魚、貴妃蚌、帶子、蝦蟹等,非常新鮮好味,另外仲有其他火鍋一般材料,好似蔬菜、牛肉、豬肉、餃子、丸等,海鮮同其他材料都可以無限添加。