2021-11-19 734 瀏覽
今日中午lunch 第1次試呢間餐廳,我在公司用open rice app 可以下單,然後連BOP Pay 仲可以減$8,好平,糧尾恩物。而且去到餐廳時候可以即拎,不用花時間等餐👏🏻-叫左3餸 - 魚肉春卷、咖喱魷魚、韭菜餸+河粉。味道係正正常常,不會話太有驚喜,亦都完全可以接受,但呢個價錢就性價比好高。-外賣盒無加錢,仲有乾濕分離間隔。魚肉春卷有2條,韭菜餃都有2隻,魷魚正常有幾件。我覺得魷魚真係無味😅可能咖喱味俾湯底沖淡左,不過好有口感,SiZe 都算厚肉。魚肉春卷都算正常,可能Size 大大條,都有點飽。 反而我覺得最好食係韭菜餃,好夠味且juicy。麵底都好多,多到食唔曬,好飽。可以Anchor