2022-11-20 2391 瀏覽
見依家係大閘蟹季節就嚟左天香樓試吓。一入門口就聞到一陣臭味🤢!估計係門口張紅色地氈散發出黎,陣味好似喺街市啲魚檔/肉檔個種臭味。好彩我哋張四人枱坐得夠遠先聞唔到。之後點餐,男侍應服務態度唔係非一般嘅冇禮貌,而係非常臭寸。嫌我地四個女仔叫得少,又俾說話我哋聽。問題係飯店嘅餐牌有大概1/3嘅食物都無得order, 因為原來餐牌上嘅食物冇寫價錢就無。侍應亦都冇預先同我哋講… 😅 準備食耶個陣,朋友發現隻羹有啲污糟嘢,想要個隻新,個侍應一手攞左隻羹,淨係大大聲唔耐煩咁講「換俾佢!」只可以話係衛生同服務態度真係仲有好大嘅進步空間。食物水準不過不失,偏油。大閘蟹都算唔錯。但係我要再三強調係衛生方面,我有啲擔心😳碟清炒蝦仁出現左一條類似體毛嘅物體,我哋同女侍應講,佢用咗個比較hea 嘅理由—— 「煮個陣係個鑊到甩出嚟…」估計應該無諗住要換俾我哋。當我哋要求換個陣,女侍應黑面,前提係我地一梗都未食過🙄。最後埋單食左$4xxx ,食到一肚氣,飽左!
見依家係大閘蟹季節就嚟左天香樓試吓。

一入門口就聞到一陣臭味🤢!

食物水準不過不失,偏油。大閘蟹都算唔錯。
但係我要再三強調係衛生方面,我有啲擔心😳

最後埋單食左$4xxx ,食到一肚氣,飽左!