招聘中
最高可達 $20,000
月薪 (面議)
最高可達 $24,000
月薪
餐廳: alfafa (港運城)
資訊:

2019-05-23 590 瀏覽
Lunch有時想食西餐, Alfafa 其實係唔錯嘅選擇😋-💁🏻‍♀️煙三文魚、牛油果、太陽蛋香蕉班戟配Alfafa特色沙律-一睇menu 就決定左食依個combo, 好豐富😍份量都真係幾多下😱-是日餐湯係蘑菇湯, 香濃, 仲啖啖有蘑菇碎🍄-半個牛油果1️⃣堆沙律1️⃣隻太陽蛋2️⃣大塊香蕉班戟3️⃣片煙三文魚-🥑牛油果夠熟, 又香又滑🤤🥞香蕉班戟雖然見到有少少香蕉肉🍌但無乜香蕉味, 口感煙韌👍🏻 (其實我開頭以為香蕉同班戟係分開😆)🥗沙律最有驚喜! 用上羽衣甘藍、車厘茄、蘋果等材料, 仲有杏脯肉😍 由材料到沙律汁到整體嘅口感都好好!-
Lunch有時想食西餐, Alfafa 其實係唔錯嘅選擇😋
一睇menu 就決定左食依個combo, 好豐富😍
份量都真係幾多下😱
是日餐湯係蘑菇湯, 香濃, 仲啖啖有蘑菇碎🍄
半個牛油果
1️⃣堆沙律
1️⃣隻太陽蛋
2️⃣大塊香蕉班戟
3️⃣片煙三文魚
🥑牛油果夠熟, 又香又滑🤤