2022-11-10
一早book左星期六下午黎食,因為有折同好似坐得幾舒服😌到達後,可能因為有預先book位,所以店員安排咗我哋坐卡位。枱上已經一早安排咗九宮格嘅調味醬,用QR code落單嘅。我哋叫咗卜卜蜆湯底、鵝腸、鱔片、萵筍、豬潤、安格斯手切牛肉、即炸響鈴同蟹皇餃。最出色係鵝腸,因為唔係度度有得食咁新鮮有肥膏既鵝腸;鱔片雖然唔係薄切,但夠肥美;蟹皇餃幾特別,但又唔可以話好好食,可以試吓;響鈴真係超級好味,唔浸湯齋食係非常鬆化,冇油膩嘅感覺,亦都唔油「億」味,推介要試。調味方面,其中一碟炸蔥頭,唔知係唔係因為第一次食,覺得好惹味好好食😋我地由1點食到3點鐘度,有幾張枱嘅客,但只得一位樓面職員,佢負責晒接待、聽電話、加湯等等一腳踢,服務都可以咁好,值得一讚,因為服務好,所以有時要等一陣先見到我地舉手,我地都覺得無問題👍🏻