2021-08-05
蜂蜜柚子味炸雞可自選份量,嗌左半隻。雞炸得皮脆肉嫩,正!😋配有檸檬角,唧埋檸檬汁,配埋蜂蜜柚子醬,食落酸甜帶辣。烤牛肉紫菜包飯一上枱就聞到好香紫菜味。餡料有酸甜漬物、青瓜、紅蘿蔔絲、蛋和牛肉,口感豐富。韓式牛肉炒粉絲牛肉份量足。粉絲軟硬適中唔會過腍。配菜重有椰菜、紅蘿蔔絲和菇。蔚山蛋包飯有吉列豬扒($78)同雞扒($68)揀,揀左吉列豬扒。蛋夠滑,包住酸甜蕃茄飯。吉列豬扒切成厚身,食落十分有口感,外層吉列脆口。加$18配特式飲品,加左$18嗌左杯「芒果椰子沙冰」。「芒果椰子沙冰」好香椰子味,唔會過甜,甜度啱啱好。芒果配椰子原來幾啱key,你試下就知!👍🏻😆士多啤梨雪糕煎糖餅好少地方有得食煎糖餅。 叫左後上。即叫即整果然唔同d!上枱時重冒煙,煎糖餅入口重熱,食落煙煙韌韌。煎糖餅上唧左d朱古力漿,配埋雲呢拿雪糕同士多啤梨🍓一齊食,酸酸甜甜不錯吃!😋加$5配熱飲。除咗普通檸茶檸水之外仲有其他熱飲,例如:朱古力、柚子蜜、紅棗蜜 、生薑蜜等。嗌左兩杯熱飲:熱檸茶同紅棗蜜。紅棗蜜感覺滋潤,飲完好舒服~🥰
烤牛肉紫菜包飯
韓式牛肉炒粉絲