2018-11-12
朋友話去韓舍食飯,都好耐無食過韓燒,好呀!大家係咪都以為係食韓燒? Nonono...你錯了,而家係食火煱,養心鍋,雞煲,海鮮鍋,烤魚等等..真係大鄉里出城,完全唔知轉左,我地叫左養心鍋,原隻雞上,待應話完全無落調味.所以枱上有樽鹽比大家自己調味用,待應會幫手將雞剪開,我地就先飲湯,一大堆材料煲出6碗左右既湯,真係超甜超好飲!除左個煱,其他火煱配料都係自助,好多選擇!就算熟食都有5,6款仲要唔係頹野!丸類蔬菜選擇亦非常多肉有牛豬羊,羊肉好so我覺得麻麻,另外仲有生蠔,魚皮,鵪春蛋等等最不滿既係,佢寫有dreyers雪糕,但我7點入座已經5盒無晒根本筆唔到,食到9點幾都無人換,聽到有人問都唔換,即係成個晚市都無雪糕!有d被騙既feel囉228加一,咁多款式真係好滿足如果唔係雪糕我一定比滿分,但而家扣晒分
丸類蔬菜選擇亦非常多