2025-03-11
爸媽有日突然話想食燒肉,我即時上網訂位,真係估唔到香港仲有性價比咁高嘅韓燒‼️現場全場爆滿,$298/人有120分鐘任飲任食,超過20幾款肉類選擇,主打韓國、澳洲、美國牛;18款熟食,好多都係韓國特色小食;自助區蔬菜任取,燒栗米、菠蘿唔少得!當然好似我哋咁想食埋海鮮,可以每人+ $88/即時多25款海鮮刺身,都算有誠意呀。海鮮包左扇貝、虎蝦、帆立貝、青口等!刺身有三文魚、帶子、赤蝦等,個人覺得值得加埋!每4個人仲送一塊原塊安格斯西冷牛扒🥩 亦可以用$1 追加韓國直送慶州千年韓牛西冷一塊或 韓國直送醬油蟹併盤一份。推介個甜品位,有即時炸起的爆谷🍿、有職員幫手整格仔餅🧇、有雪糕;想講食物質素符合價位,第一次食,好開心選擇夠多,大家乜都可以食下,陣容鼎盛,打卡一流,下次等生日先再黎,因為當月生日人士出示到有效證明文件有免單優惠,優惠限星期日至四,需人數達八人或以上,每台限一位生日人士免單和一個蛋糕免切餅費🎂