2024-05-28 1552 瀏覽
早幾日同媽咪去左食lunch☺️帶左佢去呢間人氣都幾旺嘅韓燒餐廳,呢度可以揀set lunch,又可以揀放題😍我之前都黎過幾次🤭都幾經濟實惠👍雖然地方唔算好大,但佢哋坐位空間好闊落,坐得非常舒服😌今次同媽咪揀左食lunch放題,$168已經包好多野食🤤有14款肉類同韓味小食13款,出面仲包自助區十幾款小食前菜、十款左右蔬菜瓜果燒物😳😳仲有雪糕🍦、小泡芙、布朗尼朱古力蛋糕食,真係滿足到呢🤤🤤如果你仲係覺得差啲嘅,仲可以加$38食埋海鮮類😍不過媽咪最近因為皮膚敏感唔食得海鮮,所以我哋就無加到啦☺️食物全部QR落單,方便快捷,上菜速度都快,而且店員收碟都密,大家可以盡情狂食,唔怕成枱都放滿碟擺唔落🤣雖然係咁,食得晒先好點咁多,唔好浪費啊🤭🤭📍韓燒大叔 (旺角)旺角西洋菜南街51號友誠商業中心5樓#韓燒 #unclekorea #bbq #korea #燒肉 #燒肉控 #放題 #燒肉放題 #旺角 #mk #lovebeef

📍韓燒大叔 (旺角)

2024-05-06
2024-03-13 2457 瀏覽
好耐都冇食韓國嘢,今日去咗食韓燒大叔,地點真係非常方便,地鐵站E口轉上去就到,上面地方好大,又冇油煙味,感覺乾淨舒服裝修簡約舒適,空間仲非常多,餐廳設有韓式燒肉放題,不過今日唔係太肚餓,我同朋友揀咗個午餐,份量非常多,性價比極高韓味午餐套餐,每個午餐送韓式小食三碟,韓式泡菜椰菜粉絲韓式大豆芽,仲有韓式小白菜,一罐飲品加湯一碗韓式肥牛部隊鍋$168部隊鍋入面有冬菇,午餐肉,肥牛,腸仔,豆腐,金菇公仔麵,魚蛋,味道非常濃郁,但有輕微嘅辣,配料好多,入口夠惹味,加埋個公仔麵吸晒湯底入面嘅精華,非常滿足人蔘雞湯配白飯$108人蔘雞湯是一道非常受歡迎的韓國食品,又有滋補身體的功效,湯味濃郁、鮮美和滋味豐富,雞肉是人蔘雞湯的主要成分之一,它帶有柔軟的肉質和豐富的風味,雞肉經過長時間的燉煮,夠哂林身,入味,味道融入湯中,份量仲非常多有半隻雞嘅份量,食完仲非常飽肚,是一款受歡迎的湯品午餐仲有一杯飲品 ,今日揀咗罐韓國嘅烏龍茶,茶味濃郁,夠晒凍

韓式肥牛部隊鍋$168

人蔘雞湯配白飯$108

• 前菜
同屋企人食韓燒首要條件就係要多款式所以今次就揀咗有得仼飲仼食嘅韓燒大叔最中意佢呢度除咗有各款肉類供應之餘仲有大量前菜同小食熟食供應🍴自助夜燒 HKD298起⭐️+$88升級任食海鮮 刺身 啤酒⭐️+$68任飲韓國燒酒⭐️四人同行仲有原條蒲燒鰻魚(鰻魚有成隻手臂咁長㗎~)🔸刺身估唔到食韓燒都有刺身必食肥美三文魚 鮮甜帶子 厚肉赤蝦🔹肉類坐底之後店員會陸續將肉類放上圓形轉盤超有儀式感牛 豬 雞 羊 多達20款 🐮必食安格斯牛板腱/牛頸脊 牛肋骨 牛脷🐷必食韓國五花肉同極少有嘅豬皮! 燒完嘅豬皮好彈牙!🐥韓式醬汁醃雞肉甜甜地幾特別🔸小食韓式魚糕串 炸雞 炸粉絲卷 炒粉絲紫菜卷 柚子蜜雞翼 煎蛋卷 泡菜煎餅基本上諗到嘅韓國國民小食 呢度都有!而且味道相當唔錯 每碟份量2-3件 咁就可以食多幾款啦(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)🔹自助區 食韓國菜點可以無小菜呢度嘅自助區有源源不絕嘅小菜泡菜 醃蘿蔔 辣魷魚醬 韓國醬蟹 醬油鵪鶉蛋 終於可以實現小菜任食嘅願望啦!另外仲有蔬菜菇菌可以用嚟燒㗎🔸飲品 甜點飲品有汽水 柚子蜜 麥茶等選擇凍櫃提供小量蛋糕 泡芙仲有爆谷機 軟雪糕 食得又玩得☺️🚩韓燒大叔 旺角西洋菜南街51號友誠商
同屋企人食韓燒首要條件就係要多款式
所以今次就揀咗有得仼飲仼食嘅韓燒大叔
最中意佢呢度除咗有各款肉類供應之餘
仲有大量前菜同小食熟食供應

🍴自助夜燒 HKD298起
⭐️+$88升級任食海鮮 刺身 啤酒
⭐️+$68任飲韓國燒酒
⭐️四人同行仲有原條蒲燒鰻魚
(鰻魚有成隻手臂咁長㗎~)

🔸刺身
估唔到食韓燒都有刺身
必食肥美三文魚 鮮甜帶子 厚肉赤蝦

🔹肉類
坐底之後店員會陸續將肉類放上圓形轉盤
超有儀式感
牛 豬 雞 羊 多達20款
🐮必食安格斯牛板腱/牛頸脊 牛肋骨 牛脷
🐷必食韓國五花肉同極少有嘅豬皮!
燒完嘅豬皮好彈牙!
🐥韓式醬汁醃雞肉甜甜地幾特別

🔸小食
韓式魚糕串 炸雞 炸粉絲卷 炒粉絲

紫菜卷 柚子蜜雞翼 煎蛋卷 泡菜煎餅
基本上諗到嘅韓國國民小食 呢度都有!
而且味道相當唔錯 每碟份量2-3件
咁就可以食多幾款啦(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)

🔹自助區
食韓國菜點可以無小菜
呢度嘅自助區有源源不絕嘅小菜
泡菜 醃蘿蔔 辣魷魚醬
韓國醬蟹 醬油鵪鶉蛋
終於可以實現小菜任食嘅願望啦!
另外仲有蔬菜菇菌可以用嚟燒㗎

🔸飲品 甜點
飲品有汽水 柚子蜜 麥茶等選擇
凍櫃提供小量蛋糕 泡芙
仲有爆谷機 軟雪糕 食得又玩得☺️

🚩韓燒大叔
旺角西洋菜南街51號友誠商業中心5樓
啱啱完成咗個大 project,諗住食好啲,於是嚟咗韓燒大叔siuuuuuuu未入到餐廳,一出𨋢就已經可以聽到K-pop,氣氛好「韓」,有如去到韓國嘅feel😝餐廳內環境闊落,坐得幾舒服🙌🏻食物種類五花八門,任君選擇,單單係肉類就有14款,有雞翼,有牛脷,有肥牛,有雞肉,有豬頸肉,有五花腩,有雞軟骨⋯⋯數都數唔曬,肉質鮮嫩多汁,烤制表面呈金黃色,吃一口滿嘴冒油,根本停不下來!好幸福!肥牛紋路清晰大小統一,烤制時微微捲曲,每一噡都可以體會到牛油脂香。🤤🤤我哋加咗$30海鮮,海鮮有八爪魚仔,有青口,有蜆⋯⋯一定要燒!魷魚!!咬起來非常扎實有韌性、彈牙,再配上預先醃製嘅醬料,美味十足,口齒留香。😋雖然係韓燒放題為主,但基本嘅韓式小食都唔馬虎,仲豐富不已:泡菜煎餅,粉絲煎餃,蛋捲,韓式炸雞⋯⋯自己私心超推介紫菜包飯,聽落去好似好普通,自己喺屋企都可以整到,但個人認為韓燒大叔嘅紫菜包飯超級出色,紫菜包飯有牛/雞/豬選擇,我第一次嗌咗牛肉紫菜包飯,入面有紅蘿蔔,醃黃蘿蔔條, 口感爽口鮮甜,覺得好好食,又嗌多咗一次雞肉紫菜包飯。炸雞即叫即整,端過嚟嗰陣仲熱辣辣,外脆內軟,好juicy,正👍🏻

餐廳內環境闊落,坐得幾舒服🙌🏻

3天前 0 瀏覽
今日朋友問起... 最近食過啲咩正嘢... 有邊度好介紹... 我第一時間諗起早幾日去咗「韓燒大叔」... 呢間係我近期食過... 覺得性價比好高嘅食店!「韓燒大叔」嘅晚市120分鐘任食放題真係幾抵... 只係$298起... 週五、六、日及公眾假期加$20! 食物方面...🔹主打6款唔同部位既美國及澳洲安格斯牛...包括美國安格斯下肩胛肉、肩胛翼、澳洲穀飼黑安格斯牛板腱、內裙肉、澳洲草飼黑安格斯牛頸脊等... 絕對係高質素! 當然仲有其他肉類選擇... 薄切腩肉片、牛脷、豬皮、豬頸肉... 非常值得一試!🔹任食8款新鮮刺身... 有三文魚、帶子、赤蝦 、赤貝、立魚、魷魚、希靈魚!🔹多款自家製泡菜... 食韓燒又點可以少得呢!🔹熱食即叫即整... 推介炸雞軟骨、炸單骨雞翼!🔹時令蔬菜... 配搭烤肉一齊食冇咁漏滯!🔹韓國小菜... 必點炸紫菜卷... 上枱仲熱辣辣超好味! 仲有好多地道韓式食品... 好似魚糕串、韓式粉絲、水冷麵、泡菜煎餅等... 充份帶出韓國風情!🔹甜品... 最鍾意係可以自己唧軟雪糕... 再揀topping... 我發覺加爆谷都好正! 另外仲有窩夫、泡芙、芝士蛋糕

食物方面...
🔹多款自家製泡菜... 食韓燒又點可以少得呢!
🔹熱食即叫即整... 推介炸雞軟骨、炸單骨雞翼!
🔹時令蔬菜... 配搭烤肉一齊食冇咁漏滯!
🔹甜品... 最鍾意係可以自己唧軟雪糕... 再揀topping... 我發覺加爆谷都好正! 另外仲有窩夫、泡芙、芝士蛋糕、brownie、糯米糍等等!
🔹4款韓啤酒同藍妹生啤任飲... 而想試韓國清酒嘅就要加錢... 都唔少種類㗎!
🔹四人同行即送原條鰻魚... 超級大條同埋好肥美!
🔹鍾意食海鮮嘅可以每位加多$88... 就有多14款海鮮...  包括半殻扇貝、虎蝦、 帆立貝、青口、翡翠螺等等!

超驚喜嘅係最近做緊抽獎... 有機會抽到醬油蟹、韓牛西冷... 我哋好好彩抽到大大塊嘅韓牛西冷!
成晚食得好開心、好滿足呢!

順帶一提... 呢度嘅午市都幾經濟實惠... 除咗可以叫set lunch... 亦都可以揀放題任食.. 六、日、公眾假期同價!  四人同行仲送醬油八爪魚一份㖭!

.有啲掛住韓國🇰🇷 又好耐冇食韓燒🔥 見social media有好多人推介呢間性價比極高韓燒自助餐即刻book嚟試試果然名不虛傳嘢食多到呢。。。。.晚市120分鐘任食 $2️⃣9️⃣8️⃣per head❗️❗️❗️星期五六日及公眾假期都係加$20咋🫡有勁多款高質牛肉🥩 ,豬肉🐷 和雞肉🍗除了烤肉 仲有多款熱食 🍗🍠🥟🍢即叫即製 保持熱度 新鮮度➕$8️⃣8️⃣仲可以升級任食14款海鮮(包括蝦🦐,扇貝,翡翠螺, 帆立貝等等),8款刺身(包括三文魚 帶子 赤蝦)同啤酒 (4款韓啤酒同藍妹生啤任飲😌😎)➕$6️⃣8️⃣仲可以任飲韓國燒酒4️⃣人同行即送原條鰻魚條鰻魚勁勁勁大條勁長差啲擺唔晒入個爐度值得一提 每枱仲有抽獎🎟️有機會抽到醬油蟹🦀 ,韓牛西冷🥩 我就好好彩抽到韓牛西冷啦‼️😝🤗又係好大份而且肉質鮮嫩又juicy好味道👅.必食系列:🌟 6款主打唔同部位既安格斯美牛➕澳牛🥩🐮 - 大推牛頸脊,下肩胛肉同埋牛舌!!🤤🤤款款都係薄切,入口即化我覺得食韓燒烤肉一定要包菜🥬加埋泡菜 (啲泡菜係自家製架!唔太辣好正🌶️)中和牛肉的油膩感感覺冇甘guilty仲有啲fresh 添🤗🤗.🌟鰻魚真心正🤍 超巨型🥹已經均勻塗上蜜汁燒完燒辣辣甜
[韓燒大叔]
有啲掛住韓國🇰🇷 又好耐冇食韓燒🔥
即刻book嚟試試
果然名不虛傳
嘢食多到呢。。。。
星期五六日及公眾假期都係加$20咋🫡
有勁多款高質牛肉🥩 ,豬肉🐷 和雞肉🍗
除了烤肉 仲有多款熱食 🍗🍠🥟🍢
即叫即製 保持熱度 新鮮度
➕$6️⃣8️⃣仲可以任飲韓國燒酒
4️⃣人同行即送原條鰻魚
條鰻魚勁勁勁大條勁長
差啲擺唔晒入個爐度
值得一提 每枱仲有抽獎🎟️
有機會抽到醬油蟹🦀 ,韓牛西冷🥩
我就好好彩抽到韓牛西冷啦‼️😝🤗
又係好大份
而且肉質鮮嫩又juicy
好味道👅
必食系列:
款款都係薄切,入口即化
我覺得食韓燒烤肉一定要包菜🥬
加埋泡菜 (啲泡菜係自家製架!唔太辣好正🌶️)
中和牛肉的油膩感
我飽到上鼻哥窿👃
甘抵食快啲約埋friends一齊燒嘢食
🇰🇷都唔駛去😌🤣🤣
📍地址: 旺角西洋菜南街51號友誠商業中心5樓
朋友話想約我食韓燒,叫我幫佢搵餐廳,佢話:「要近旺區,地鐵沿線,同埋天時暑熱,最好地鐵站一出就係。最重要嘅係好味道,同埋坐得舒服,同埋任飲任食,因為我想樣樣都試啲,同埋要價錢平」面對佢嘅諸多要求我即刻諗到一間餐廳可以滿足曬佢嘅願望,位於旺角友誠商業中心5樓嘅「韓燒大叔」,地鐵站出口行唔駛半分鐘就到,地方闊落唔會迫迫夾夾之餘,午市任飲任食嘅價錢都係$168加埋海鮮任食都係只係加多$38。我哋嗰日一上到去,店員就已經好好招呼,沿路入去座位,都介紹返調味區、自助區同飲品區嘅位置。自助區入面提供好多款韓式小食,例如有韓式辣拌米蟹、韓式辣蘿蔔乾、韓式醬油蓮藕等等。生菜同埋菠蘿都可以自己拎。隔離就係飲品區有自助汽水機之外,仲有柚子蜜同埋熱麥茶可以揀。然後再隔離就係調味區正常要有嘅醬料都包括曬喺度。再行入少少,我哋就發現原來呢度有個包廂嘅位置。粗略數過,入面原來都坐到20人㗎。講返啲嘢食先,呢間餐廳提供嘅食物款式都好多,因為樣樣都想試,所以我哋都嗌咗唔少,你睇吓,擺到一枱都係。而且每一款食材都唔係敷衍食客,調味適當,唔係食嚟食去都係果隻味,更加冇話解凍唔切就擺上枱,或者唔新鮮都照拎出嚟俾食客嘅情況。
朋友話想約我食韓燒,
叫我幫佢搵餐廳,
佢話:
「要近旺區,地鐵沿線,
同埋天時暑熱,
最好地鐵站一出就係。
最重要嘅係好味道,
同埋坐得舒服,
同埋任飲任食,
因為我想樣樣都試啲,
同埋要價錢平」

面對佢嘅諸多要求
我即刻諗到一間餐廳可以滿足曬佢嘅願望,
位於旺角友誠商業中心5樓嘅「韓燒大叔」,
地鐵站出口行唔駛半分鐘就到,
地方闊落唔會迫迫夾夾之餘,
午市任飲任食嘅價錢都係$168
加埋海鮮任食都係只係加多$38。

我哋嗰日一上到去,
店員就已經好好招呼,
沿路入去座位,
都介紹返調味區、自助區同飲品區嘅位置。

自助區入面
提供好多款韓式小食,
例如有韓式辣拌米蟹、韓式辣蘿蔔乾、韓式醬油蓮藕等等。
生菜同埋菠蘿都可以自己拎。

隔離就係飲品區
有自助汽水機之外,仲有柚子蜜同埋熱麥茶可以揀。

然後再隔離就係調味區
正常要有嘅醬料都包括曬喺度。

再行入少少,
我哋就發現原來呢度有個包廂嘅位置。
粗略數過,入面原來都坐到20人㗎。

講返啲嘢食先,
呢間餐廳提供嘅食物款式都好多,
因為樣樣都想試,
所以我哋都嗌咗唔少,
你睇吓,擺到一枱都係。
而且每一款食材都唔係敷衍食客,
調味適當,
唔係食嚟食去都係果隻味,
更加冇話解凍唔切就擺上枱,
或者唔新鮮都照拎出嚟俾食客嘅情況。

我哋都冇做大嘥鬼呀,
都有食哂枱面上嘅食物。
但係個肚就已經冇位擺其他嘅小食類喇。

2024-07-15
一打開𝐢𝐠就被韓燒大叔超誇張的圖片洗版!今天終於到我來打卡朝聖了!𝐖𝐞𝐞𝐤𝐝𝐚𝐲 𝐝𝐢𝐧𝐧𝐞𝐫 𝐭𝐢𝐦𝐞座無虛街,記得記得一定要𝐛𝐨𝐨𝐤位呢❤️——— ✤自助韓燒任飲任食|$𝟐𝟗𝟖✰ 自助區大量韓式前菜可以選擇,芽菜、泡菜、新鮮蔬菜、粉絲(油滋滋好惹味)、鵪鶉蛋(𝐌𝐕𝐏大愛❤️)、窩夫(絕對有驚喜外脆內軟🧇)等。自助區域唯一不足是汽水居然是要斟的🥹每次斟到的份量超少,選擇和味道感覺也一般~✰ 肉類/海鮮類肉類多達𝟐𝟎款,比較推薦的是牛肋骨、牛柳、豬皮(超𝐜𝐡𝐞𝐰𝐲口感好有趣)、雞肉(無比嫩滑)、豬頸肉、五花腩。以及還有海鮮類𝟏𝟔款~記得吃的時候搭配少許鹽以及蒜蓉牛油(自助區可以拿)來吃,牛油的香氣🧈與蒜蓉的微嗆配合得天衣無縫🥹✰ 刺身|+$𝟖𝟖這個價錢的刺身𝐪𝐮𝐚𝐥𝐢𝐭𝐲超𝐰𝐨𝐫𝐭𝐡‼️包括有雪白厚實的帶子、超肥美的三文魚、超大的赤蝦、赤貝、北寄貝等,上菜速度超快🫶🏻✰ 韓式小食超推薦全部叫一份🫶🏻🥰小小的一碟多人𝐬𝐡𝐚𝐫𝐞超開心好滿足。比較推薦的有:炸雞、泡菜煎餅、魷魚鬚、蛋卷、炸紫菜粉絲卷、柚子單骨雞翼(𝐌𝐕𝐏大愛❤️)、魚糕串✰ 鰻魚四位入座還會免費!贈送!巨厚實超肥美的蒲燒鰻魚一條,份

———
✤自助韓燒任飲任食|$𝟐𝟗𝟖
✰ 自助區

✰ 肉類/海鮮類

刺身|+$𝟖𝟖

✰ 韓式小食

✰ 鰻魚
四位入座還會免費!贈送!巨厚實超肥美的蒲燒鰻魚一條,份量十足,烤到皮脆肉嫩(𝐬𝐢𝐳𝐞大到差點無法𝐟𝐢𝐭到烤盤😂)
  • 窩夫
  • 柚子單骨雞翼
  • 鵪鶉蛋
午飯時間想喺旺角搵間坐得舒舒服服又抵食嘅餐廳真係唔易今次搵到呢間喺銀行中心呢間有平日午市套餐既餐廳上到去發現地方夠大,冷氣好夠,梳化位好舒服午市套餐有主食 + 湯 + 𝟯個小食 + 飲品 勁豐富˚✧₊炆牛肋骨飯 ($𝟭𝟮𝟴):份量好足,牛肋骨炆得好淋好入味˚✧₊辣醬石頭鍋飯 ($𝟭𝟬𝟴):辣醬另上可以自己控制辣度幾好豬肉、蔬菜、粉絲撈埋生蛋,撈幾撈已經聞到好香石頭鍋溫度啱啱好,飯焦好香好脆又唔會太燶˚✧₊小食有八款選擇除左常見嘅泡菜、芽菜、粉絲、蘿蔔試左比較少見嘅韓式薯仔,辣辣地幾惹味餐湯都唔hea喎,好多料仲有淡淡胡椒香好開胃😘食晒成個餐真係好飽好滿足📍韓燒大叔 𝐔𝐍𝐂𝐋𝐄 𝐒𝐈𝐔𝐔𝐔𝐔𝐔!旺角西洋菜南街51號友誠商業中心5樓

午飯時間想喺旺角搵間坐得舒舒服服又抵食嘅餐廳真係唔易
今次搵到呢間喺銀行中心呢間有平日午市套餐既餐廳

上到去發現地方夠
大,冷氣好夠,梳化位好舒服

午市套餐有主食 + 湯 + 𝟯個小食 + 飲品 勁豐富

豬肉、蔬菜、粉絲撈埋生蛋,撈幾撈已經聞到好香
石頭鍋溫度啱啱好,飯焦好香好脆又唔會太燶

˚✧₊小食有八款選擇
除左常見嘅泡菜、芽菜、粉絲、蘿蔔
試左比較少見嘅韓式薯仔,辣辣地幾惹味

餐湯都唔hea喎,好多料
仲有淡淡胡椒香好開胃😘

食晒成個餐真係好飽好滿足

📍韓燒大叔 𝐔𝐍𝐂𝐋𝐄 𝐒𝐈𝐔𝐔𝐔𝐔𝐔!
2024-07-12 0 瀏覽
韓式燒烤,$298 ,加多$ 88就有海鮮刺身。一入座,店員就上左8碟肉,見到已經好有食慾😆肉既款式都幾多,如韓式牛肉,韓式豬頸肉,雞肉,薄切牛脷,安格斯下肩胛肉,黑安格斯牛板腱,五花腩,韓式辣豬肉!另外,我地額外叫左一塊慶州千年韓牛西冷,是韓國和牛,牛味好濃,都算厚切!呢條鰻魚好厚肉肥美,淨係食呢條已經抵!仲有好多其他食物,例如炸雞春卷餃子韓式魚乾蛋卷冷麵,不過我哋主要集中食肉😆出面有自助區,可以自由拎前菜,飲品,甜品

韓式燒烤,$298 ,加多$ 88就有海鮮刺身

呢條鰻魚好厚肉肥美,淨係食呢條已經抵!

出面有自助區,可以自由拎前菜,飲品,甜品
2024-07-11 0 瀏覽
呢間餐廳主打任飲任食韓燒,食物款式超過70款,非常豐富,係食肉獸嘅聚餐之選🔥🇰🇷自助夜燒 ($298)🌟加$88可以任食海鮮、刺身同埋啤酒🍻🍻🌟4位入座即送巨型原條蒲燒鰻魚‼️💗刺身刺身款式都有成8款,包括三文魚、赤貝、北寄貝、赤蝦、立魚、魷魚、希靈魚同帶子,食落夠新鮮夠凍,唔錯!🐟💗肉類肉類真心超多款式選擇,有成20多款,主要提供美國同澳洲產地嘅肉類,個人認為澳洲草飼黑安格斯牛頸脊、美國安格斯肩胛翼、澳洲穀飼黑安格斯內裙肉、薄切牛脷、薄切五花腩同豬頸肉比較出色🥓💗慶州韓牛西冷 (+$288)原塊韓牛西冷扒帶適當油花,肉質軟腍而且肉味特別香濃🥩💗海鮮總共有14款燒海鮮,特別回本之選有海虎蝦、青口、翡翠螺同扇貝,值得encore🦐💗韓式小食韓式小食亦有多款選擇,例如韓式炸雞、柚子單骨雞翼、炸雞軟骨、雞蛋捲、魚糕串等🍤想飽肚d嘅話可以點泡菜煎餅、水冷麵、紫菜包飯、韓式蘿蔔湯、泡菜豬肉湯等🍲💗自助吧有多款韓式泡菜,包括新鮮泡菜、韓式辣蘿蔔乾、醬油蓮藕、韓式醬油鵪鶉蛋、涼拌海苔、韓式小白菜、韓式青瓜,韓式大豆芽菜等。另外有生菜包、多款菇類、三色椒、粟米、翠玉瓜、洋蔥圈、南瓜,菠蘿作燒烤用💗甜品餐
🇰🇷自助夜燒 ($298)
自助夜燒

🌟加$88可以任食海鮮、刺身同埋啤酒🍻🍻
🌟4位入座即送巨型原條蒲燒鰻魚‼️
原條蒲燒鰻魚

💗刺身
刺身

💗肉類
自助夜燒

💗慶州韓牛西冷 (+$288)
原塊韓牛西冷扒帶適當油花,肉質軟腍而且肉味特別香濃🥩
慶州韓牛西冷

💗海鮮
海鮮

💗韓式小食
韓式小食
魚糕串

💗自助吧
💗甜品
餐廳提供雪糕機可以自己唧軟雪糕,仲可以自己加配料🍦雪櫃入面就有芝士餅、泡芙,同迷你卷蛋🍰最特別係有爆谷機🍿