2021-06-12 61 瀏覽
中午時間路過排晒長龍,好彩唔係肚餓,我地周圍行陣先,又望下其他餐廳14:30再返來,咦,無人排隊喇喎,即walk in入去食,原來係先坐低,望完menu,出去俾錢,之後有人送餐我地叫左2個set,有沙律送,好清新,幾好味飲品都好有特式,我個杯係無花果梳打,酸酸甜甜,好易入口,夏天消暑好推介另一杯藍色嘅係荔枝檸檬冰沙,又係夏天消暑推介,顏色好搶,飲落透心涼,甜度酸度啱啱好半份蜜糖炸雞年糕,食到停唔到口,炸雞食落唔油,配埋蜜糖,好惹味,年糕原來配蜜糖都好醒胃,而且又煙韌,好味燒牛肉蛋包飯,牛肉無乜特別,正常味道,最吸引係個蛋包飯,切開入邊都仲係蛋,食落好足料,好豐富,好滿足嘅感覺再加埋可以坐窗口位,雖然係太古城行車路,無乜風景好睇,但坐係度食,好寫意好享受下次再來試埋其他美食先得

我地叫左2個set,有沙律送,好清新,幾好味

下次再來試埋其他美食先得