2016-10-27
對於來講朋友重質不重量,最愛同幾個朋友去不同地方享受下悠閒感覺,早前和朋友去了TST飯聚,朋友話想去海運大廈近來有好多人讃韓式西餐廳,地點不太難找,今次同朋友來了這間位於LCX韓國餐廳,韓國餐廳原來有西式餐廳,有別傳統韓國餐廳,平時韓國餐廳有泡菜提供,這裡冇泡菜提供。今次叫溶岩芝土包/木糠奶凍/2杯飲品,這裡的格局十分西式,如果不是看了餐牌估不到是韓國餐廳,我和朋友就叫咗溶岩芝土包2個人一起吃,另叫1個甜品+2杯飲品,這裡的食品水準又幾好,服務都OK啦,環境十舒適熔岩芝土包材料十分豐富,魷魚圈妰得好脆。十分香口,雞翼炸得味道幾好,雞肉亦不會太亁,芝土味道好濃郁,配合上個包亦都幾好味木糠奶凍木糠配合上奶涷,互相好夾 ,奶味好濃郁。口感亦好滑紫色夢幻我覺得幾好飲,有些小似梳打服務我覺得都OK啦,店員服務都可以環境地方十分舒適。稍為嘈咗些小,明白要香港人吃飯不出聲好難,尚可以接受價錢平均250元一位,合理收費
木糠配合上奶涷,互相好夾 ,奶味好濃郁。口感亦好滑
我覺得幾好飲,有些小似梳打
我覺得都OK啦,店員服務都可以
價錢
平均250元一位,合理收費