2023-02-17
🍢辣炒年糕 $148有驚喜!年糕煙韌,估唔到仲有鵪鶉蛋同魚糕,魚糕吸汁,鵪鶉蛋細細粒,呢個配搭好match,好好食😋,韓式辣醬好夠味👍🏻,而且夠大碟🍗炸雞-韓式柚子半份 $88炸雞浸左系滿滿既柚子醬入面,甜而開胃,個人覺得太多醬,好似食緊柚子醬咁,炸雞唔算好酥脆,但系肉嫩無骨,炸雞仲配送爽口醃蘿蔔😉🍗炸雞-蒜蓉豉油半份 $88蒜味重又不失豉油的味道🧀炸甜薯拉絲芝士條 $58有4條,芝士拉絲,即叫即炸,外面香脆入面系甜薯,唔油膩😝🧇提拉米蘇 $58好滿意既甜品,賣相靚而且唔會好甜,系自然冇添加既咖啡味,又唔會好苦🥰,質感似雪糕,下面系窩夫🧇可能放左一陣先食,食既時候已經唔脆,但系有咬口,建議上完即刻食,可以揀即上或者飯後上🗻雪嶽山 $58賣相好靚似富士山,白色加藍色,正體系乳酸飲品😂🍹西柚梳打特飲 $48開胃,粉紅色好少女心,仲加左塊西柚😍🌹玫瑰梳打特飲 $48有少少玫瑰味,味道好似飲緊荔枝玉露😂.✨上菜快,以澡堂為裝修設計,用左澡堂既用具做裝飾,入面仲有用擺滿燒酒樽的燒酒牆,環境野食都滿意
🍗炸雞-韓式柚子半份 $88
🍗炸雞-蒜蓉豉油半份 $88
蒜味重又不失豉油的味道
🧀炸甜薯拉絲芝士條 $58
有4條,芝士拉絲,即叫即炸,外面香脆入面系甜薯,唔油膩😝
🧇提拉米蘇 $58
🗻雪嶽山 $58
賣相好靚似富士山,白色加藍色,正體系乳酸飲品😂
🍹西柚梳打特飲 $48
開胃,粉紅色好少女心,仲加左塊西柚😍
🌹玫瑰梳打特飲 $48
有少少玫瑰味,味道好似飲緊荔枝玉露😂