2024-01-17
今次我地又去大角咀食飯啦,我地訂左位去食韓國菜,呢間餐廳門口已經好多韓文,裡面都色彩鮮艷,呢度既筷子都係用韓國既鐵筷子,同埋係平身款黎,係度食野可以練埋渣筷子既技術🤣我地一坐低店員就送上開胃前菜,呢度有個烤鰻魚優惠要訂位先有得叫,星期一至五晚市或星期六日全日供應,優惠價$98 原價$198,除此之外仲有個1月份醬油蟹預訂優惠$198 原價$298,一至四全日供應五六日,只限七點前,都係要電話訂座先有😛鐵板燒濟州黑毛豬配生菜拼盤($188)韓式燒豬腩肉係勁正既野食,一件件夠曬肥美,佢地有個燒肉汁配埋,係燒好先點既,唔好倒埋落去一齊燒,夾埋生菜中和番油膩既感覺,正到爆🤩韓式鐵板燒鰻魚(訂座價$98)(原價$198)平時我地一般食既燒鰻魚係成條都有鰻魚汁黎燒既,呢款韓式燒鰻魚就係原汁原味既魚塊慢慢由白色燒到少少濃面,最後先自己點鰻魚汁食,新鮮既鰻魚食落肉質特別嫩,$98真係勁抵食👍🏻韓式醬牛肉紫菜飯卷($98)韓式飯卷同裡面既餡料好豐富,有各種前菜類連埋牛肉包成,酸酸地又帶有牛肉口感,因為驚細啖食會散,男仔一啖食一件會覺得勁滿足🤪韓式牛肉炒粉絲($108)呢碟炒粉絲份量好大,我呢d鐘意食菜既
原價$298,一至四全日供應
五六日,只限七點前,都係要電話訂座先有😛
鐵板燒濟州黑毛豬配生菜拼盤($188)
韓式鐵板燒鰻魚(訂座價$98)(原價$198)
韓式醬牛肉紫菜飯卷($98)
韓式牛肉炒粉絲($108)
呢碟炒粉絲份量好大,我呢d鐘意食菜既人更會滿足,因為佢附有勁多菜,炒粉絲唔會好黏,食落幾爽口,牛肉都好大塊
呢間韓式餐廳幾有feel,顏色繽紛既座位再加上店內播住歌既環境都唔錯,食物質素都幾好,如果黎食記得訂位攞埋個優惠,有優惠既鰻魚同醬油蟹都好抵食😍