2022-12-30
一向都知道觀塘係個美食之都,平時放工都會係觀塘搵啲餐廳試下,聽同事介紹呢間韓國餐廳唔錯就帶埋韓迷女朋友去試下。位置係觀點中心,個環境夜晚播住啲韓歌都幾有feel,原來呢間餐廳都開咗一段時間,見到嗰日嚟食嘅好多都係情侶💑諗咗好耐叫炸雞Combo定係溶岩芝士炸雞麵包,最後決定叫熔岩芝士炸雞麵包因為擔心兩個人未必食得晒咁多炸雞,最後呢個炸雞麵包完全冇令人失望!炸雞非常之外脆內軟,肉質嫩滑!好有驚喜 而且配有沙律🥗菜可以食完炸雞清新啲中和番!😆 個麵包都好好食!鍾意芝士嘅朋友仔千祈唔好錯過一啖炸雞一啖芝士🧀🐥鷺梁津海鮮石鍋炒飯🦐🦑🐙🦀🦞呢個成為我全晚最愛,飯既味道非常啱我胃口鹹鹹地又有海鮮鮮甜嘅味道。加上飯嘅海鮮份量非常充足有青口、魷魚、蝦、蟹杍,識落大大啖非常滿足!加上埋單先知道原來係聖誕期間仲有優惠!本來兩個人都想叫啲甜品但食咗兩個已經非常飽肚!如果下次想食建議叫多啲人嚟一齊分享🤭🤭🤭
鷺梁津海鮮石鍋炒飯🦐🦑🐙🦀🦞