2016-11-19
:玫瑰芝士女神雞 $188 今次黎香港係尖沙嘴開分店,呢個女神雞聽個名都覺得夠晒特別🙎🏻 如果你女神好鍾意食芝士,就絕對唔可以錯過,快啲約女神黎食喇✨。呢款炸雞係雞塊🐤完全冇骨,所以一邊食都絕對可以顧及自己女神既形象😈 炸得好脆不過略嫌雞塊有點兒唔夠嫩。不過鐵鍋既底部鋪滿晒芝士,底層既一邊溶🔥 而面仲要再淋好濃好厚身既芝士醬🧀 大食既女神仲可以ko埋旁邊既薯條,仲唔夠飽就加埋碗飯,黎一個芝士拌飯🍚:炸雞雙拼 Half fried half seasoned chicken $158除左食芝士雞塊,韓國炸雞當然唔少得!相信最經典既兩款大家都食過 - 原味同韓式甜辣味。我一向都偏心後者,因為食落惹味啲滋味啲😛 但 @chirchirhk 既原味炸雞絕對絕對令我喜出望外!!唔好以為好似kfc咁先,佢有提供秘制既蒜蓉紅椒黃椒汁,再蘸埋一齊食個味道超級rich好豐富又唔會令到個炸雞既皮淋晒 大愛呢個汁! 即刻令到個原味炸雞好特別😍:迷迭香健康炸雞 Rosemary Healthy Chicken $158 一起身就洗腦🐥 呢碟雞就真係全部都係雞。想食好似炸雞既質感 但又求健康?呢個係使用烘烤非油
一起身就洗腦🐥 呢碟雞就真係全部都係雞。想食好似炸雞既質感 但又求健康?呢個係使用烘烤非油炸既健康料理方式🙆🏻 絕對保留到酥脆既感覺又有肉汁~ Rosemary味道如果可以再重啲就好嚕🤔 隔離仲有個焗薯同鹽焗蛋架!