2021-11-22
平時都會去太子行街 , 😊通常都會去完新世紀商場行街,😋再去行花園街,跟住就會喺附近搵嘢食,今日凍凍地想搵燒牛肉食,😌俾我喺OpenRice發現一間韓式BBQ,😊見到110分鐘任飲任食,而且價錢都係好合理,238元一位,😙19:20前結帳離坐仲有全單七折 ,即刻去試吓,RUNNING 燒 韓式料理,燒肉放題😋地點都好易搵,😙喺彌敦道726號9樓,😋上到去見到裝修得好整潔,而且一大塊落地玻璃望住彌敦道,景色唔錯,😋而坐位嘅位置空間都好夠,感覺都幾舒服。👍🏻一坐低店員就會俾個QR code你自行落order叫嘢食,👍🏻而調味方面係自助形式,出到去調味枱有燒汁,😊韓式辣醬,生蒜,醬油等等,而飲品方便都係自助形式你可以自行到飲品櫃拎嘢飲,😁有汽水,無糖飲品,茶,大約有10款俾你揀食物方便就真係好多選擇,有牛肉,雞肉,海鮮,蔬菜,熟食。自己最鍾意食海鮮,😃帶子好新鮮,燒一陣已經可以食,味道鮮甜,😁口感一流燒蠔,大大隻嘅壕,我自己就最鍾意加啲生蒜上去,可以令到個蠔嘅鮮味更加突出,而且仲係好新鮮多汁 正蝦,大大隻肉質鮮嫩,🤩好爽口,蝦肉彈牙,鮮味十足牛肉方面最喜歡就係食西冷牛扒,😻脂肪比例好均勻,😜
食物方便就真係好多選擇,有牛肉,雞肉,海鮮,蔬菜,熟食。
蝦,大大隻肉質鮮嫩,🤩好爽口,蝦肉彈牙,鮮味十足
牛肉方面最喜歡就係食西冷牛扒,😻脂肪比例好均勻,😜燒一陣已經帶啲油香,入口肉質鮮嫩,味道好好,😋加多個生菜包住牛肉,配埋少少韓式辣醬落去,食到停唔到口😆