2023-03-11 50 瀏覽
呢間韓國菜,以公共浴場嘅Concept做裝修同平時食開嘅韓國店好唔同,餐枱上面各有一個花灑🚿好有趣👻韓式豬肉包菜套餐 ($366)生菜包豬肉配自家製醬汁(2人用)有三種唔同嘅菜俾你包住啲肥美五花腩食,有我最鍾意嘅紫蘇葉超香😍唔好以為呢個紅色自製嘅醬會好辣,竟然只係微辣,偏向豆瓣醬嘅感覺,點多啲醬同埋生蒜都唔怕🤪炸雞-蒜蓉豉油半份炸雞啲皮唔算口,蒜蓉醬包住啲炸皮都唔會變淋咗~套餐包埋嘅本分炸雞每人都食兩嚿,都幾滿足㗎😆提拉米蘇套餐加少少錢就可以食到,揀咗最多人揀嘅味道,估唔到佢仲放咗平時tiramisu嘅手指餅,如果佢落多啲咖啡酒會更好🤭炸甜薯拉絲芝士條 ($58)呢個真係必叫,而且叫起,可以熱辣辣咁即刻食,仲有拉絲嘅效果💗番薯蓉真係好甜,而且表面啲香料成件事好match!藍柑橘白桃梳打特飮呢杯打卡一流,而且好香金橘味甜甜地香檳葡萄梳打特飲呢杯相比之下就係偏淡嘅葡萄梳打味道啦~西柚梳打特飲食完咁多炸嘢同埋龍尾嘅嘢要飲多杯香甜西柚味特飲解膩🍹

生菜包豬肉配自家製醬汁

韓式豬肉包菜套餐 ($366)
生菜包豬肉配自家製醬汁(2人用)
炸雞-蒜蓉豉油半份

炸雞-蒜蓉豉油半份
提拉米蘇格仔餅牛角酥

提拉米蘇
炸甜薯拉絲芝士條

炸甜薯拉絲芝士條 ($58)

藍柑橘白桃梳打特飮
呢杯打卡一流,而且好香金橘味甜甜地

香檳葡萄梳打特飲
呢杯相比之下就係偏淡嘅葡萄梳打味道啦~
西柚梳打特飲

西柚梳打特飲