餐廳: 芭堤雅小廚
資訊:

2022-11-20 490 瀏覽
今次已經唔係第一次嚟呢間餐廳,不過夜晚嚟食都係第一次。餐廳全部都係泰國廚師,都幾正宗!芭堤雅拼盤,呢個係細嘅$148, 比預期大碟喎,有齊晒一般拼盤嘅蝦餅、魚餅、香葉包雞同泰式春卷,件件size都唔細,仲要新鮮整熱辣辣,我最like係蝦餅夠彈牙又啖啖肉,另泰式春卷都好唔錯,入面全是素勁香口😋😋芭堤雅冬蔭公大size $168,湯料好足,勁多蝦仲要好大隻,酸辣度適中,勁濃味👍🏻👍🏻其實點咗其他菜,不過太肚餓,唔記得咗影相😅不過樣樣都好好食,尤其泰式臘腸芝麻蝦飛碟,好特別,好好味,必試!另特別要提一提係服務超級好,可能係平日夜晚人比較少,由打電話book枱到介紹菜式都勁有耐性及禮貌👍🏻

芭堤雅拼盤

芭堤雅冬陰功