2021-06-06 130 瀏覽
星期六約咗朋友喺觀塘工廈打牌,點知有兩個話要遲d到。於是就同另一個早到朋友喺附近行個圈想買杯野飲。以前黎過知道宏利金融中心入邊會有coffee shop,行行下就俾Aspirations嘅藍色吸引住,成間咖啡室嘅設計都好靚好舒服。而且側邊仲有一個靚靚花花打卡位🥰連我買完外賣都忍唔住影咗幾張相先走😛📍Apple 4 Season $40📍Jasmine Pineapple Ice Tea $40行到個人熱熱地,果一刻突然想飲d解渴野飲,於是我地就揀咗兩杯酸酸甜甜嘅果茶。茶味香,入口舒服⋯Apple 4 Season 仲有新鮮青蘋果片⋯So Cool So Fresh 😌😌📍日式柚子芝士蛋糕 $18淡淡的柚子味可以中和返芝士蛋糕既油膩感,細細件岩晒口痕想食d野既朋友而且價錢性價比極高👍🏻👍🏻📍日式奶茶蛋糕 $18茶味香濃,而且cream唔多感覺健康d,一層層的海綿蛋糕好好味😋就算一個人食晒一件都唔會覺得膩😋📍朱古力Muffin $35朱古力味同飽肚感十足,一件就可以好滿足,而且Muffin 仲可以有配飲品套餐。#YummyLifeKat
連我買完外賣都忍唔住影咗幾張相先走😛

📍Apple 4 Season $40