2022-10-11 405 瀏覽
💰總消費: $172/2人(有加一)・ 黑武骨豚角拉麵🍜 ($78)一個 lunch set包括一碗麵、一個小食、一杯飲品(有幾款特飲選擇)😍😍😍😍咁嘅話比起出面食嘅拉麵都好抵🤭🤭🤭每款拉麵都有得揀 黑/白/赤 湯底💯黑係黑蒜油豬骨湯底,好濃郁嘅湯底😆😆😆超級香!不過衰在有啲油🥲🥲拉麵嘅麵質都唔錯,硬度適中😋😋個豚角係一塊好厚肉嘅豬腩肉🐖脂肪分布平均,啲肉質好滑,色澤棕黃,有用醃料醃過,好食🥰🥰🥰🥰・ 武藏手造餃子🥟 (贈)贈送嘅餃子有3隻,係白菜豬肉煎餃子🥟,煎到金黃色,口感香脆🤤🤤🤤,而且隻餃子唔會好細舊,贈送來講都算係咁❤️❤️❤️・ 黑武骨叉燒拉麵🍜 ($78)叉燒拉麵有兩塊叉燒🐖,叉燒屬於半肥瘦,肉質鮮嫩😋😋😋不過每塊份量唔算太大 ,所以兩塊加埋份量啱啱好💯💯💯・ 武藏炸雞🍗 (贈)炸雞有三舊🐔,炸得金黃色✨,外脆內軟,面頭仲有少少蛋黃醬調味🤤🤤,味道都好夾,炸雞唔會太細舊🤭🤭,夠食😍😍😍😍・ 環境🏡環境幾靚,室內有少少暗暗地嘅感覺,真係好似入咗洞穴咁😂😂😂,好有feel😆😆,不過啲二人枱有少少迫,唔夠大張🥲🥲總體評分:8/10⭐️

💰總消費: $172/2人(有加一)

・ 黑武骨豚角拉麵🍜 ($78)

・ 武藏手造餃子🥟 (贈)

・ 黑武骨叉燒拉麵🍜 ($78)

・ 武藏炸雞🍗 (贈)

・ 環境🏡

總體評分:8/10⭐️