2022-06-13
Corefy ☕️⛺️……….呢間cafe主題係camping,環境舒適,周圍放咗啲乾花同綠色植物,感覺清新休閒,座位同座位之間都夠寬敞,入面有帳篷可以打卡,好似去咗露營咁,仲有榻榻米圓枱同長枱椅子座位可選擇。另外呢度係Pet friendly,可以帶自己寵物上去㗎,食物質素okay,想打卡chill下嘅可以一試😚……….🍰巴斯克芝士蛋糕 $52•食落都有芝士味,質感okay,呢個cake食完都唔會有heavy嘅感覺😌🍵焙茶特飲 $55•焙茶味濃,入面仲有焙茶凍,令到飲品口感提升,甜度適中,一試難忘😋🍫香濃可可特飲 $55•朱古力味濃,唔會好甜,仲有朱古力布甸,一杯有口感同味道嘅飲品🤪🥯大蝦沙律蛋配芝士洋蔥比高包 $108•有3隻大蝦夾埋蛋沙律,調味充足,沙律菜都夠新鮮,夾埋bagel甜甜地,味道幾夾🤓🍝自家製蕃茄肉醬長通粉 $98•蕃茄肉醬味道唔會太酸或太鹹,肉粒夠多,仲有水波蛋拮穿再拌均令到意粉更多汁美味,長通粉熟度啱啱好,不錯🤣……….💰人均 $184/per person (2人)
🍰巴斯克芝士蛋糕 $52
🍵焙茶特飲 $55
🍫香濃可可特飲 $55
🥯大蝦沙律蛋配芝士洋蔥比高包 $108
🍝自家製蕃茄肉醬長通粉 $98
……….
💰人均 $184/per person (2人)