2022-01-21
之前見錦田有間特式裝修嘅,因為只開星期六日又要一朝早去排隊,所以無機會試,見介紹類似嘅仲要響旺角,重點可以電話訂坐,梗係要去睇吓啦!星期六收4點,訂5點。。即使政府禁晚上6點堂食,以我地平時食嘢速度,一個鍾無問題啦!收工以極速去旺角,4點半到達。。心諗正呀!又多咗時間食嘢打卡,上到去一開𨋢就係餐廳,一望好多人呀!話比我地知坐邊之後成分鐘都無人理唯有主動問要餐牌,由於一早已響網睇過食咩,所以勁快落單以爭取時間。上菜快,但食物無特別,5點想點人氣甜品,竟然話啱啱停了。。。勁失望囉!大約5點15話last order,5點30要埋咗張單先唔知點解反明覺得枱與枱好迫害好似夾硬加枱,而由於坐嘅位置對住水吧和員工響到調較特色嘢,所以好嘈,而我又無端端要響室內吸呢種另類特別整體。。我真係唔會再嚟,環境佈置係特別,但真實係好細,唔係睇相咁靚,食物已經無吸收,而店員唔係無禮貌,但可以因為收6點,所以佢地有比人覺得所有嘢都好趕咁!
軟殼蟹意粉
火焰青口