餐廳: 雲桂香米線專門店
資訊:

2017-02-06 385 瀏覽
今日行咗好耐街,友人帶我來試試雲桂香,之前一直都係食開譚仔未試過呢間,估唔到令你人覺得幾好食,我就叫咗個腩肉面同埋一個秘製豬頸肉,佢嘅藍玉都幾輕同埋幾滑啲肉都唔錯,而且都好多塊,我朋友話腩肉係依間最好食嘅,不過有啲朋友啦可能就驚辣唔敢叫,不過可以同你講唔使擔心, 因為我自己都係唔食得辣嘅,今次膽粗粗咁樣叫, 都好驚自己食唔到,可惜呢個擔心係多餘嘅,因為呢個腩肉其實一啲都唔辣,而且都唔會好多肥肉,而個湯都幾香啲面都好滑,可惜自己因為唔鍾意芫茜,相對個湯都唔想飲落去,但嚟講得幾香嘅,如果秘製豬頸肉先啦令人最驚喜,啲肉啦全部都係瘦肉而且食落去都係啖啖肉,味道點啲醬真係勁好食,可惜價錢又有少少貴啦,因為都要$40 ,不過以第一次食黎講覺得還可以啦,不過我相信自己會再去食。😍😍😍😍