呢間cafe近期好hit,事關佢嘅裝修都幾特別。一入門口,就會見到打卡區,個邊佈置幾靚,有灰色嘅泡泡梳發供客人坐,周圍圍繞住仙人掌等各種熱帶植物,而頭上有嚿緩緩升降嘅雲朵燈,成個畫面睇,的確幾美觀,令人爆發少女心,好啱打卡ᵒ̴̶̷̤ꈊ˂̶̤̀ 唔怪得之咁多人慕名而來。可惜我哋去嘅當天,岀面好多人排隊,我哋都只好拿拿臨影完食完就算,廢事阻到其他人,所以影唔到好多靚相৹ᵒ̴̶̷᷄́ฅᵒ̴̶̷᷅৹不過嘢食質素都算唔錯,滿載而歸~✎ 蒜香明太子櫻花蝦配珍寶帶子意粉 明太子味同蒜味濃,令到成碟好惹味。當中有充滿咬口嘅煙肉片同滑嫩而好厚身嘅帶子,而麵條嘅口感都好彈牙,整體十分高質!✎ 炸海苔魷魚炸到幾脆,而炸粉唔算多,味道似鹹蛋味加紫菜味,食落幾香口!沾埋芥末醬食,一流!✎ 凍青提梳打少少酸,青提同梳打味濃,食到最底仲有爽口嘅青提肉同埋啫喱。

✎ 蒜香明太子櫻花蝦配珍寶帶子意粉

✎ 炸海苔魷魚

✎ 凍青提梳打
少少酸,青提同梳打味濃,食到最底仲有爽口嘅青提肉同埋啫喱。

蒜香明太子櫻花蝦配珍寶帶子意粉
炸海苔魷魚
凍青提梳打
2023-06-03
$135.3 (午餐)
蒜香明太子櫻花蝦配珍寶帶子意粉
炸海苔魷魚