2023-12-18 215 瀏覽
走咗進去呢間舖頭,首先係嗰無敵勁正嘅裝潢攞到我滿分,淨係玻璃嘅style,透亮得嚟又唔會覺得擠,光線打落嚟嘅感覺正!🌟阿姨起咗機,個乳酪機開始轉,慢慢地將清新爽口嘅藍莓同香噴噴嘅椰子味混合埋一齊,眼前演繹緊嘅呢場色彩變化真係賞心悅目,仲有種奇妙嘅期待感。😍藍莓乳酪一出嚟,色澤靚到冇朋友啦!味道就更加驚喜,酸酸甜甜,每一啖都食得出新鮮嘅果肉,埋藏喺清新乳酪當中,夾雜埋綿綿嘅椰子絲,真係層次感十足。🥥🫐成個吃嘅過程,舌頭係一場過山車,先係上上落落嘅椰香,跟住喺藍莓嘅酸甜裡面打轉。話時話,價錢都算係好抵食,值得推薦俾朋友屋企人一齊嚟嘆。旺角呢個地方真正係熱鬧得滯,食完呢個清新過癮嘅乳酪,感覺連行街都精神晒咁~😄