我見到佢新開仲夠膽喺花園餐廳樓下打對台以為佢咁上下質素啦 咁咁啱今日見得閒就同男朋友去試下講下優點先一上到嚟 都ok㗎 啲餐包係熱嘅 完你冇睇錯啲 餐包係熱嘅就係佢唯一嘅優點之後半個鐘佢每一樣差嘅程度係都刷新我下限我男朋友叫咗個肉醬意粉 佢對食都唔係好有要求嘅人 但係食咗第一啖佢就面有難色 佢形容嘅味道係好似啲紅色嘅酸汁一啲蕃茄味都冇 仲有種不能言狀嘅奇怪味道咁我就叫咗個鐵板西冷餐諗住試下啦肉鬆粉味就預咗有嘅 所以就唔評論啦話佢跟上嚟嗰啲薯菜先係真正嘅精彩佢啲薯條好似係用水浸熟咁 佢上嚟嘅三樣薯菜西蘭花,薯條,甘筍仔 係可以用支叉輕輕一壓就變成泥 但係有啲又未煮熟 好似食緊糊仔咁 最後咪上嚟嘅甜品係落咗七色糖嘅雪糕但係最大嘅問題係佢好明顯係冇蓋咁樣儲存啲雪糕張便起咗層冰霜 其實好容易食物中毒同樣地都係食咗一啖就冇食如果佢係非常平民好似扒王之王咁嘅價錢都算食得鹹魚抵得渴問題係佢收我三百幾蚊畀啲咁嘅嘢我我相信佢收咁貴 都係要請返啲openrice打手嘅費用計埋入去 大家千祈唔好去 大家千祈唔好去大家千祈唔好去 大家千祈唔好去大家千祈唔好去 大家千祈唔大家千祈唔
我見到佢新開仲夠膽喺花園餐廳樓下打對台

同樣地都係食咗一啖就冇食

如果佢係非常平民好似扒王之王咁嘅價錢都算
食得鹹魚抵得渴

問題係佢收我三百幾蚊畀啲咁嘅嘢我

大家千祈唔好去 大家千祈唔好去大家千祈唔好去 大家千祈唔好去大家千祈唔好去 大家千祈唔大家千祈唔好去 大家千祈唔好去好去大家千祈唔好去 大家千祈唔好去大家千祈唔好去 大家千祈唔好去

2022-11-14