2017-09-07 61 瀏覽
今日出左尖沙咀行街,行行下覺得累就走入去商場抖抖,見好耐無食漢堡就一於食返餐先。先黎份小食先,牛油果芝士薯條,一望已經流晒口水,薯條炸到金黃色仲好香脆添,本身已經沾滿芝士,點埋個牛油果醬,上面仲有蕃茄添,呢個醬除左口感夠晒滑,食落仲相當健康呀,營養價值夠晒高。黎到就一定要叫返個漢堡,由於我鍾意食牛油果,就食個牛油果雞柳漢堡,嘩一食就口感超正,牛油果既滑加上雞肉既嫩,仲有裡面既雞汁添,加上雞柳本身有些少辣,令我覺得食起黎相當醒胃,比某大連鎖店既雞肉做得更出色。另外我仲食左另一款漢堡,就係大菇牛肉芝士漢堡,大菇焗到相當多汁,加埋牛肉味道夠晒濃,仲有牛肉汁滲晒出黎,所以食落相當惹味呀,加上漢堡麵包夠脆口,食落相當滿足。