2020-07-11
Keto飲食漸漸喺香港壯大,不過市場上供應呢一類食物嘅食店仲係唔多,朋友介紹呢間漢堡包店提供Keto包,即刻揸車去試,可惜。。。1. 得門口給張高櫈對住個窗口,夏天曬住真係熱到爆。2. 聲稱有Keto包買,但原來數量非常有限,今次係第二次去先至買到。3. 排隊買嘢等咗20幾分鐘終於落到單,叫咗個炸魚拼半份波士頓龍蝦漢堡包,跟住又等半個鐘先整好個包,心諗新鮮製作,等吓都啱嘅,點知臨整好先話原來無晒波士頓龍蝦!大佬呀,落單嗰陣時就應該數吓夠唔夠材料先收錢啦,前後等咗65分鐘呀!一句唔好意思都無,個女仔仲要面黑黑返我轉頭!4. 最後唯有轉Double cheese burger啦,又等過。都唔緊要,最緊要啲嘢好食,點知!個包咬落唔似包,質感似厚實嘅蛋糕,嚿牛肉仲乾過我塊面!5. 炸魚拼龍蝦包轉咗做double cheese burger價值平咗幾蚊,佢哋完全無提過退回差價,我亦都嬲到唔記得問唔係咁做生意架下嘛。。。結論:服務流程混亂唔緊要,始終係新店,假以時日希望會進步,但係做食物如此掉以輕心,好難會有回頭客,再加上員工抱住不秋不睬,你有你等唔關我事嘅態度工作,我想相信生意好難做得好,起碼我
1. 得門口給張高櫈對住個窗口,夏天曬住真係熱到爆。
結論:
服務流程混亂唔緊要,始終係新店,假以時日希望會進步,但係做食物如此掉以輕心,好難會有回頭客,再加上員工抱住不秋不睬,你有你等唔關我事嘅態度工作,我想相信生意好難做得好,起碼我應該唔會再幫襯佢!