傳聞沙田18 隻片皮鴨好好食,飲茶好好,長期都book滿枱,咁梗係要9月1號,去開學啦。 結果,大家個comment係「好耐冇食過咁離譜嘅嘢」😒♦️蝦餃:一嚟到大家呆咗🤦‍♀️真係好誇張,塊皮見唔到入邊啲料,厚過張棉胎!重點係,裏面啲水處理得唔好,酸左😒♦️叉燒腸:真係世界級。。。難食!一對好厚嘅粉皮,再加冇味嘅乾柴煲湯肉 諗住叫個XO醬幫補吓。。呢個仲精彩絕倫!個XO醬居然有魚肝油丸嗰浸腥味😤♦️XO醬帶子餃:呢個正常少少,只係唔難食😂♦️香茅鮮蝦炸春卷:同好多人一樣,得面嗰浸😂上面望落去都算乾身,一夾起個底油淋淋🙄成舊嘢淨係有少少香茅味,唯有叫個辣椒油幫補吓,點知神奇嘅事又出現,繼續魚肝油丸嗰陣腥味😑♦️乾炒牛河:正常普通唔難食,只可以講一句,我炒得好食過佢😂♦️♦️♦️傳聞中的扁皮鴨😑隻鴨冇醃過,又唔係靚,乜嘢味都冇!青瓜又吾新鮮!嗰塊皮睇落好薄…點知好靭! 又話全香港最好食嘅片皮鴨😡😡😡應該係數一數二難食既片皮鴨!♦️花雕話梅雪杷:成件事九唔搭八,乜嘢味都食唔到除咗個甜味😂甘嘅質素,大排檔絕對可唔接受!但係,佢甘既價錢,甘即質素,真係好離譜🙄

♦️XO醬帶子餃:呢個正常少少,只係唔難食😂

2022-09-01