2023-04-26
唔知大家係咪雞翼控呢?我就由細到大都好鍾意食雞翼,呢日去咗雞翼專門店Wingman食特別味道嘅雞翼😍呢度嘅雞翼係用法國無激素走地雞,比較健康,食多啲都唔怕!見到Sharing Platter嘅雞翼味道吸引啲,仲有2款小食,所以就揀咗Loads O’ Birds試下,包24隻雞翼,可以揀4款口味。🥢新加坡辣蟹味推介呢隻味!好香蒜味,加埋蔥花同辣椒,食落去都幾惹味!唔算好辣,食到BB辣都可以試下🤤🥢四川酸辣醬呢隻味好特別味,平時無見過,個味酸酸辣辣似酸辣粉嘅味,幾開胃!我幾鍾意呢隻味😍🥢日本蜂蜜芥辣呢款就似平時食開嘅蜜糖雞翼,再加少少芥辣味,係比較大眾化嘅口味。如果想芥辣味重啲,就加埋附送嘅芥辣粒一齊食啦~🥢花雕醉雞唔同平時嘅醉雞,呢隻味係熱食嘅,酒味唔算太重,稍為鹹咗啲,鍾意重口味可以揀呢款試下!🍟三重松露薯條薯條係即炸,配埋黑松露、松露油同松露蛋黃醬食,都幾香脆,如果係粗薯就更好啦。🥬菠菜甘藍沙律沙律菜都幾新鮮,份量適中,配埋芝麻醬一齊食。食得太多肉,要食下菜平衝返😂🍋Fresh Lemonade & 凍檸茶推介Lemonade,好清爽解喝~等下次食慾大啲時,再挑戰一下呢度嘅放題,有1
呢度嘅雞翼係用法國無激素走地雞,比較健康,食多啲都唔怕!
推介Lemonade,好清爽解喝~
等下次食慾大啲時,再挑戰一下呢度嘅放題,有10款雞翼任食,雞翼控當然要試下啦!!