一直都唔知道原來有藥膳雞煲的存在,後悔太遲知道,因為反正都係要食,當然要揀健康少少食啦!光線充足的門面已經給人不錯的印象,而且最吸引的是寫著可以任意選雞件部位的招牌,可以食自己中意的部位食到夠為止!店內雖然都好多客人,但個感覺都唔會好迫。同一鍋辣度都可以有唔同選擇,同食勁辣既朋友來都唔使驚!至於雞有得揀當然要食脾位啦,皮多肉厚,食起來啖啖肉,而且全煲都係脾,好正!食完雞到火鍋時間啦,先食最愛的珊瑚蚌,非常爽口,混和雞煲中的雞香味加上小小辛辣,太好味了!再來就是魚皮餃,彈牙又唔太厚的外皮,內部軟軟的餡肉,每一次火鍋都一定要點的,魚皮餃和火鍋是絕配!講到絕配,當然唔少得可以吸收所有火鍋湯底美味精華的烏冬啦,全晚食物所包含的味道,在最後再來一個烏冬作為結尾,是一個非常好的選擇!