2015-08-17
今次第三次寫食評香港有好多食拉麵既鋪, 雖然我唔係間間都食過, 但都試唔小, 呢一間別天神真係食過翻尋味, 比起好多知名拉麵鋪多多聲, 雖然鋪位細, 地方淺窄, 坐得冇咁舒服, 但我都唔介意去完又去, 因為豬骨湯底好香好濃, 但食完一D都唔口渴, 只係有D漏, 麵既質地當然自己選擇, 我個人喜歡較硬身, 鐘意爽口D, 講真, 唔係好識寫食評, 只能夠話比大家知, 係好值得一試, 雖然食個lunch set成舊水, 但咁既質素我覺得抵食. 第一次寫依評時, 比人話我惡意中傷一間好有誠意既鋪頭, 但我想講, 其實每間食市都有好同唔好, 放得上嚟實會有比人評論既機會. 而家我就話比大家知別天神呢間就真係叫好有誠意既食店, 講真, 而家香港地周圍食嘢又貴又細碟, 做客仲要捱D服務差質素, 真係食得好唔開心, 幾好味都假啦....P.S 唔多選擇, 仲有八達通比錢仲有得減$2 (不過好似我呢D冇申請自動增值, 次次都用唔到XD)