情人節周圍都係人🫠禁我地就揀左個地方有得坐,唔使喺外面亂fing又有嘢做既地方😎就係整🍰啦(小編都係第一次玩,所以都好期待啊😎)環境算大,工具都齊全同分類好,都幾整齊嫁,所以攞取時都好方便👍🏻仲要有職員係即時清洗用具🫶🏻感覺都幾自助嫁 每款蛋糕嘅價錢製作時間都唔一樣既(溫馨提示:蛋糕嘅價錢只係一人製作,其他參與既朋友要按人頭加$60)。揀好想整嘅款式後,職員會提供每人一條圍裙同一部tablet(非每人😆) 。之後職員會簡單講解製作流程(職員講得有啲快,好似趕時間禁🤔),例如:食材同用具喺邊度攞?用完嘅工具要放喺邊度洗?同埋建議睇咗教學片段先等等。不過萬一有問題都可以隨時問職員嘅😆 我哋可以係tablet 不斷重睇製作過程,慢慢跟慢慢做,其實都好簡單既。小編覺得對於新手嚟講一啲難度都冇😆不過tablet 好窒,如果可以順暢啲就好啦。整出嚟嘅蛋糕仲可以拎走添👍🏻不過真係好甜啊(下次少糖可能會好啲🤣)。 雖然價錢就有啲貴,但係一個好適合朋友,情侶,家庭既活動啊。除左可以消磨時間,增進感情外,如果送俾人都係一份心意🫶🏻