(非會員)
2006-05-28 117 瀏覽
今日gathering一行4人去左呢到食飯. 雖然舖仔細細但d野食都幾ok.我地叫左兩個set dinner. 每個set包黑醋salad, 南瓜忌廉餐湯, 一個main dish(一個pork, 一個chicken, 分別hk$128 &158@))同一個dessert同coffee/tea! 個waitress好好呀, 俾我地upgrade drinks, 而每杯只收半價!我地另外叫多左個意汁芝士長通粉(hk$78)(唔係好記得exactly個名)同辣味脆薯(hk$32). d野食都幾好味, 唯一係個chicken燴得怪怪地.service都幾好, 見我地4個人上d set dinner都會同我地分好份量share or 俾齊餐具. 係起菜會慢少少, 可能因為枱仔細細, 要你食哂一樣先會黎收碟起下一樣.