2022-05-20 936 瀏覽
對於而家5月仲係work from home緊既我👩🏻‍💻,落街食到高質素既日式店,實在非常難得😍🌈北帝街呢度好多選擇,今日放假就落街食late lunch💕🐒想坐得舒適一點,今次係我第一次去呢度探店🗺這間門面低調、面積小小的店,裝潢得非常有格調,進到店內,感覺非常舒服,有吧枱位,亦有闊落嘅座位✨🎑🎋黑色既玻璃型格門面,估唔到入面裝潢用上明亮既白色設計,🈶有好大既對比感🔰店員帶位後,介紹是日推介既🐟魚生丼&壽司🍣,但今日想食熱食,揀左照燒雞扒定食🐣❤️‍🔥照燒雞扒定食❤️‍🔥非常推薦,因為呢間係串燒店,所以我揀左燒物既item☺️師傅燒到整塊雞扒層皮極之香脆,咬落索索聲,好似食緊薯片咁❤️‍🔥❤️‍🔥而雞肉非常嫩滑,每一啖都令到味蕾爆發❤️‍🔥❤️‍🔥前菜細細碟,有冷盤既牛舌、白蘿蔔、麵豉湯本身不太喜歡食到牛舌既味道,食左2啖後問左店員這是什麼肉來,如不吃牛既朋友可先問問店員前菜是什麼肉類🙃🙃🙃🫶🏻💕不收加一收費,店員服務好~非常難得🤟🏻同隔離枱傾計,佢地咁岩揸車🚗經過土瓜灣,被吳留手既門面吸引左入店,門面都幾重要😎土瓜灣小有既有裝修小店,真係極力推薦比土瓜灣既街坊🌈🫶🏻
北帝街呢度好多選擇,今日放假就落街食late lunch💕

🐒想坐得舒適一點,今次係我第一次去呢度探店

❤️‍🔥照燒雞扒定食❤️‍🔥

前菜細細碟,有冷盤既牛舌、白蘿蔔、麵豉湯

🫶🏻💕不收加一收費,店員服務好~非常難得

土瓜灣小有既有裝修小店,真係極力推薦比土瓜灣既街坊🌈🫶🏻