2022-05-14 106 瀏覽
sky726今日朋友帶我去旺角食好野 質素確實不錯 大家不妨試一試😉內在環境:餐牌:食物:1.Pesto Spaghetti withGrilled Chicken 燒雞胸羅勒醬意大利粉- 呢款青醬令我胃口大開!味道唔會好重味 食落有啲淡淡嘅香草味 同雞肉很襯😁- 有啲青瓜仔一齊炒 呢個配搭幾新鮮 但帶有驚喜😙2.Wagyu Beef Burger手打和牛漢堡🍔- 和牛好厚 !和牛勁嫩口同多汁🥩- 蕃茄也很多汁 加埋burger 一流- 個包充斥牛油香味🧈 非常可口- 薯條脆身 唔油唔膩 令我一口接一口狂食🍟3.Eggs Benedict賓利迪蛋 🍳- 水波蛋🥚好成功 令成個Benedict 好creamy - 配埋 蛋黃醬 同 煙三文魚 令到成個Eggs Benedict 好豐富 4.Pan-Seared Daily Fish香煎是日魚柳🐟- 聽待應講是日係立魚柳- 跟平時既冰鮮魚柳簡直差天共地 呢款魚柳好鮮甜好味🐟- 魚皮煎得幾香脆 是絕配😏甜品:1.Daily Dessert朱古力蛋糕- 好濃郁嘅朱古力🍫- 加埋啲士多啤梨醬🍓同藍莓🫐可以中和返膩感 總結:呢度環境唔錯 坐得舒適
sky726

1.Daily Dessert
朱古力蛋糕
- 好濃郁嘅朱古力🍫
- 加埋啲士多啤梨醬🍓同藍莓🫐可以中和返膩感

總結:呢度環境唔錯 坐得舒適 寧靜 好開揚 可以由高處望到旺角一帶 唔錯既聚腳地😁😁

單:

人均消費:~$220