其實今年已經唔係第一年嚟JaseLab Cookery慶祝友人生日🎂 呢間唔係一般西餐廳,如果要去食係絕對要Book位,而且唔係成日會有位㗎!店主全程都好nice,簡介每款菜嘅材料,同埋好照顧大家嘅食量,如果食唔哂可以幫忙打包添!不過除咗自選菜式之外,其實仲可以聯絡店主講自己想食嘅菜,佢哋亦會幫手設計,包你有驚喜!前菜係 芝士麵包.Parma Ham.配黑醋其實份量係超大!建議細食嘅朋友可以先忍口,食一半,打包一半再留肚食主菜🍞除咗麵包,前菜仲有餐湯(蘑菇牛肉湯),同埋沙律。食完前菜,係時候上主菜🤓 今次嘅主菜有 蝦同青口 、仲有牛柳🥩 我同朋友掛住食都唔記得其中配料同醬汁了,所以睇圖更實際!除咗主菜,仲可以order店主親手整嘅甜品/蛋糕,生日慶祝絕對無問題。而且仲有好多款式揀添🍰 要飲品的話可以自己帶酒或者到時開,款式有好多揀,建議自己問店主🍸🍷好欣賞香港仲有一間咁有心嘅私房菜,一直都好想去試Beef Wellington,有朋友食過亦都好欣賞!絕對係會一去再去嘅星級食店😝味道 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️服務 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️環境 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️性價比 ⭐️⭐️⭐️⭐️

前菜係 芝士麵包.Parma Ham.配黑醋

味道 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️