2019-06-02 5037 瀏覽
我敢講,呢餐係我有生以來食最多魚嘅一餐!聲哥㕑房平時已有好多名人去食,今次我都食曬我平日唔食嘅魚😮😮😮你可以想像係幾咁好味!!菜單中有8道菜,我特別推介幾碟,真心好好味😙😙😙一帆風順😋😋😋😋😋冬瓜外形係一條船,有幾條翠綠菜芯做船槳,賣相有10分,全部人不停咁影相📸📸📸船上有厚厚嘅龍躉柳,鮮味爆燈,一d腥味都無,龍躉柳下有魚湯粉絲同翠肉瓜,吸收曬魚湯嘅鮮味七彩炒龍躉柳😋😋😋😋龍躉柳厚厚一塊,完全係口感嘅享受,十分足料,配搭西芹紅椒,賣相一流麒麟龍躉皮😋😋😋😋龍躉皮超厚,骨膠原超滿足嘅一道菜,龍躉皮差不多有手指公咁厚!其他菜式都充滿驚喜!好好味!川芎白芷天麻燉龍躉骨湯、荷塘蒸頭腩、紅炆龍躉尾、龍躉粒石鍋飯都好好尾!魚肉面就普通,唔食都ok,千祈要留肚,因為甜品都好正!連不喜中式甜品嘅先生,都讚蛋白杏仁茶好味!仲有不能錯過合桃包,合桃外形嘅包包住真正合桃餡及合桃碎!唔係好甜,但係好香濃嘅合桃味!食過番尋味!期待下次再去
我敢講,呢餐係我有生以來食最多魚嘅一餐!
菜單中有8道菜,我特別推介幾碟,真心好好味😙😙😙
一帆風順😋😋😋😋😋

七彩炒龍躉柳😋😋😋😋

麒麟龍躉皮😋😋😋😋

其他菜式都充滿驚喜!好好味!
魚肉面就普通,唔食都ok,千祈要留肚,因為甜品都好正!

七彩炒龍躉柳
紅炆龍躉尾