2010-07-19
好可惜沒有影相因為估唔到D野食, 無論伴菜及汁料, 都可以畫得如一由幅咁靚 (我係好小"讚好"主菜GE賣相, 通常只有甜品)我地2個人叫左 煎美國安格斯厚切肉眼 ($2XX) 海鮮PIZZA ($98) 香煎法國"Rougis"鵝肝配豆腐牛肝菌汁 (送 !!)煎美國安格斯厚切肉眼 :肉眼排唔會硬到成塊石頭咁, 沒有雪藏味, 還有好看牛肉味, 不太喊或太漏。伴菜係一條露筍及白蘿蔔好清甜, 洽得剛剛好 (因為係開放式廚房, 我見到係光頭老板為我地洽菜ga~ )汁料: 紅蘿蔔醬 (佢係碟上面畫上圖案)海鮮PIZZA 細細個咁(6吋), 好似好唔抵, 但食落又好驚喜厚批得黎脆, 而且好夠味又唔會好漏佢仲加左d 莞茜碎做伴碟香煎法國"Rougis"鵝肝配豆腐牛肝菌汁 (送 !!)最抵呢個嘞 !食滿350蛟即送一客因為豆腐晒所以佢地比左大半碟凱撒沙律比我地唔好以為送既就冇好野佢鵝肝好大件 ! 又香又入口即溶, 沙律又加左d好似黑醋汁咁酸酸地好好味光頭老板好好客,成日攞住柸酒, 同d食客傾計all staff 都非常有禮貌, 我覺得自己好似去左5星級既酒店食飯咁 !!服務食物都係一流 ~只係因為開
(我係好小"讚好"主菜GE賣相, 通常只有甜品)
我地2個人叫左
煎美國安格斯厚切肉眼 ($2XX)
海鮮PIZZA ($98)
香煎法國"Rougis"鵝肝配豆腐牛肝菌汁 (送 !!)
煎美國安格斯厚切肉眼 :
汁料: 紅蘿蔔醬 (佢係碟上面畫上圖案)
海鮮PIZZA
細細個咁(6吋), 好似好唔抵, 但食落又好驚喜
厚批得黎脆, 而且好夠味又唔會好漏
佢仲加左d 莞茜碎做伴碟
香煎法國"Rougis"鵝肝配豆腐牛肝菌汁 (送 !!)
最抵呢個嘞 !食滿350蛟即送一客
因為豆腐晒所以佢地比左大半碟凱撒沙律比我地
唔好以為送既就冇好野
光頭老板好好客,成日攞住柸酒, 同d食客傾計
服務食物都係一流 ~
只係因為開放式廚房, 抽氣比較差 ~